USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку хлопці та дівчата змагалися за Кубок з футболу на призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Фото

18 Травня 2022 17:06
В обласному центрі Волині відбулися чергові футбольні змагання для дітей – Кубок з футболу на призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Цього разу змагалися футболісти 2013 року народження, а головний трофей здобула команда «Олімпія» 2013.

Організували турнір на полях шкіл №10 та №19 Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з Асоціацією футзалу міста Луцька. До слова, неподалік розташоване велике бомбосховище, однак цього разу турнір обійшовся без повітряних тривог.
Минулого разу змагалися юні футболісти 2014 року народження, тоді перемогла команда з Ковеля «Тайм». Особливістю сьогоднішнього турніру було те, що в ньому брали участь дві команди дівчаток, які змагалися нарівні з хлопцями, – «Легіон» та «Амазонка».
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода відзначила, що приємно, коли хлопці та дівчата займаються спортом, і рівність, яку пропагують у суспільстві, відображається навіть в таких змаганнях.

«Серед восьми команд дві складалися лише дівчат. Класно, що вони змогли взяти участь у турнірі та показати високий рівень гри. Ми щасливі, що можемо проводити змагання для усіх дітей», – сказала Катерина Шкльода.

Вона також нагадала, що невдовзі відбудуться змагання між дітьми 2012 року народження, та подякувала команді «Тайм» з Ковеля, яка попри проблеми з пальним, знаходить можливість і приїжджає на змагання.

«У Ковелі наразі таких змагань не проводять, тому в нашому турнірі постійно бере участь команда «Тайм» з Ковеля. Щоразу різні вікові групи приїжджають у Луцьк та показують високий рівень підготовки. У змаганнях ти бачиш, що добре вмієш, а що потрібно покращувати. Саме через змагання народжується дух та бажання перемоги. Діти перезарядилися, отримали багато емоцій. Можливо, хтось розчарований, але невдовзі це розчарування мине та переросте у нові здобутки», – наголосила голова правління Фонду.
Отож, переможцем турніру стала команда «Олімпія» 2013 року народження, яка перемогла у фіналі «Тайм» з Ковеля. А бронзові медалі здобула команда «Адреналін».
Найкращим бомбардиром турніру став Матвій Мельник, найкращим гравцем визнали Нестора Романюка, воротарем – Ернеста Шворака.
Тренер команди-переможця Тарас Бондарчук розповів, що попри непросту ситуацію в Україні, багато дітей повертаються на тренування та мають можливість взяти участь у таких турнірах.

«Зараз я дуже задоволений тренувальним процесом, тому турнір команда пройшла доволі рівно. Ми зустрічалися з командою «Тайм» у групі, у моїх хлопців десь була недооцінка, у фіналі вони нав’язали нам хорошу боротьбу, ми довго не могли забити. Дуже добре, що ми виграли, але для нас головне – показати гарну гру, продемонструвати наші напрацювання, тобто команда має прогресувати», – підсумував тренер.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus