USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Луцьку хочуть облаштувати сквер на перетині двох вулиць

13 Вересня 2021 23:40
Облаштувати сквер чи зону відпочинку пропонують неподалік перетину вулиць Рівненської та Дубнівської в Луцьку.

Таку пропозицію на платформі «Відкрите місто» залишив Ігор Оксентюк.

Чоловік звернув увагу, що біля будинку №6 на вулиці Рівненській доцільно облаштувати невеликий сквер чи зону відпочинку для пішоходів.

«Прошу розглянути можливість проєктування та реконструкції скверу для відпочинку та дозвілля мешканців міста. Зробити доріжки, майданчики, посіяти газони, квіти, висадити дерева та кущі», – зазначив Ігор Оксентюк.

Його повідомлення перейняв на опрацювання департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.
Як ми писали раніше, в Луцьку планують, зокрема, оновити сквер на проспекті Відродження – поблизу будинку № 24, де міститься Навчально-методичний центр профспілок Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лоргі Показати IP 14 Вересня 2021 01:34
я вже колись питав, ця земля у приватній власності. нічого не вийде
Лучани Показати IP 14 Вересня 2021 11:13
На прикладі того місця можна вивчати історію гріхопадіння моралі і процвітання корупції ! Стояла капітальна споруда кінотеатру, яку можна було пристосувати і використовувати . Нє, заманулось декому її знести. Потім дехто посприяв декому купити земельну ділянку. Тому декому та ділянка для торгового центру і нафік сьогодні не потрібна, бо торгових площ в аренді тьма. А так зруйнували споруду, спаскудили місце і як собака на сіні лежить там депутат ! Перевірте чи хоч податок зе землю платить - думаю, шо ні !
Експерт Показати IP 14 Вересня 2021 14:57
Там тільки дійсно сквер і може бути ! Бо любе будівництво є неможливим із-за того, що воно попадає в захисну зону флагштока ! Так шо спокійно можна робити сквер, а Чернецькому - большой прівєт !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus