USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку хочуть продовжити встановлювати розумні зупинки

24 Травня 2021 16:10
В обласному центрі Волині хочуть продовжити встановлювати розумні зупинки. Для цього потрібно внести зміни в програму благоустрою міста.

Про це йшлося під час засідання бюджетної комісії міської ради 24 травня.

На розгляд депутатів винесли проєкт рішення про зміни до програми з благоустрою Луцької міської територіальної громади.

Як розповів керівник департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк, однією зі змін є внесення пункту про встановлення розумних зупинок за кошти міського бюджету – 3 мільйони гривень.

«У місті встановили ряд розумних зупинок за ґрантові кошти. Тож є думка прописати в програмі 3 мільйони гривень бюджетних коштів. Можливо, у бюджеті буде залишок коштів», - зазначив чиновник.

Нагадаємо, у Луцьку було встановлено 9 «розумних зупинок» та 22 інформаційних табло за ґрантові кошти. Бюджет проєкту – 217,6 тисячі євро (6,5 мільйона гривень). Наразі його реалізація в місті завершена. Крім того, в Луцьку закріпили відповідальних за подальше обслуговування зупинок і табло. Однак міський голова Ігор Поліщук повідомив про те, що розумні зупинки продовжать встановлювати за кошти міського бюджету, тож він дав доручення керівникам комунальних служб з’ясувати, де є найбільша потреба встановити розумні зупинки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
. Показати IP 24 Травня 2021 16:27
На Ківерцівській нову дорогу зробили, а зупинки забули встановити. Люди стоять під дощем чекають на маршрутку.
Лучанин Показати IP 24 Травня 2021 17:44
Хто придумав "Розумна зупинка" ? В якому термінологічному чи нормативному довіднику ви той перл викопали !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus