USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку хочуть створити поліклініку для всіх приїжджих студентів

22 Травня 2020 22:14
У місті Луцьку пропонують створити поліклініку, яка би приймала приїжджих студентів із усіх навчальних закладів.

Таку петицію 21 травня зареєструвала Ольга Ройко. Підписати її можна за посиланням.

Жінка звернула увагу, що дедалі частіше абітурієнти з різних куточків України обирають луцькі виші для здобування освіти.

«Оскільки аж ніяк не всі мають луцьку реєстрацію, то, відповідно, не можуть звернутися до місцевих поліклінік. Щоб отримати довідку чи пройти медичний огляд, їм треба їхати додому або сплачувати гроші за послуги, які могли би бути для них безкоштовними», – вказала Ольга Ройко.

Та додала, що пропонує вирішити питання надання медичних послуг для всіх приїжджих студентів шляхом створення студентської поліклініки у Луцьку.

Відзначимо, що восени 2010 року в Луцьку запрацювала поліклініка для студентів на базі санаторію-профілакторію Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Послугами закладу можуть користуватися студенти вишу й Коледжу технологій та бізнесу СНУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лоргі Показати IP 23 Травня 2020 12:39
зараз підписати угоду з сімейним лікарем можна з будь якою пропискою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus