USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Mind Game у Луцьку: волинські студенти визначали, хто з них найрозумніший. Фоторепортаж

28 Лютого 2023 15:51
В обласному центрі Волині вчергове відбулася інтелектуальна гра MindGame. Цього разу за звання найрозумнішої команди Волині змагалися студенти, а основний блок запитань був присвячений видатній волинянці Лесі Українці.

Організували Mind Game для студентів Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» та Волинський національний університет імені Лесі Українки.

Нагадаємо, торік Фонд організовував інтелектуальну гру для школярів Луцької громади, в якій взяло участь близько 30 команд. Оскільки такий формат «зайшов» школярам і благодійники отримали багато позитивних відгуків, MindGame вирішили провести й для студентів.

Загалом же сьогодні змагалися шістнадцять студентських команд з п’яти навчальних закладів: ВНУ, Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ, Луцького педагогічного коледжу, НУХТ та Технічного фахового коледжу Луцького НТУ.
Ректор ВНУ Анатолій Цьось у вітальному слові наголосив, що університет сповідує дві найголовніші цінності: якість освіти і найкраще науково-методичне забезпечення цієї діяльності та студентоцентризм, тобто головний в університеті – студент. Він побажав учасникам удачі та перемоги у сьогоднішніх інтелектуальних змаганнях.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода зауважила, що студенти радо зголосилися взяти участь у грі, яка приурочена до дня народження Лесі Українки. Велика кількість запитань – саме про її життя і творчості. Також завдання й запитання стосувалися цікавих фактів про Україну та її історію.

«Гра не потребує якихось особливих поглиблених знань. Тут акцент на загальний розвиток, як студенти знають про те, що відбувається в Україні та світі. Девіз цієї гри: «Бути розумним модно». Вважаю, що зараз потрібно пропагувати українське і робити це у таких класних форматах. Студенти мають розуміти, що бути українцем модно, потрібно пишатися своєю національністю, цікавитися та пишатися українським», – сказала Катерина Шкльода.
Після вітальних слів студенти нарешті почали вирішувати, яка ж з команд найрозумніша. За активну участь в кожному раунді найактивніші студенти отримали сувенірні подарунки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
Найрозумнішою стала команда «Доббі», друге місце посіли «Піфагорики», а бронзу взяла «Надія Весни».
За призові місця команди отримали книги про Лесю Українку та інтелектуальні настільні ігри для навчальних закладів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus