USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку хочуть встановити більше «розумних зупинок» та підземні смітники

6 Червня 2023 06:48
У Луцькій громаді хочуть замінити смітники підземними, адже наземні смітники часто призводять до неприємних запахів, антисанітарії, займають багато місця.

Про це під час розширеної наради сказав Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Він зазначив, що необхідно працювати над встановленням у нашій громаді підземних смітників, які повинні замінити нинішні, та доручив директору ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» Володимиру Марцинюку розробити програму встановлення у Луцьку підземних смітників та подати її на найближчу сесію.

Також мер наголосив на необхідності продовження проєкту зі встановлення «розумних зупинок». Це дуже зручно, адже пасажири можуть бачити, коли буде їх транспорт, підзарядити телефон. Зупинки мають бути встановлені на реконструйованій частині проспекту Волі, у віддалених мікрорайонах міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Уася Показати IP 6 Червня 2023 07:33
Ці розумні рупинки - тільки розумно бюджетні кошти вміють освоювати, 90% часу - вони глючні, або взагалі не працює табло, або видає зовсім недостовірну інформацію. А підземні смітники - де він бачив крім ЖК Яровиця? І для їх обслуговування - купили спеціальний сміттєвоз... Ви це серйозно? Сміттєвоз за бюджетні кошти, для обслуговування всього одного будинку? Чи мож вже і немає того сміттєвоза?
Іриніда Показати IP 6 Червня 2023 10:14
Розумні зупинки - це зручно і дякую за їх розширення.. Це видумки, що вони працюють погано..Якщо бувають інколи збої, то це із-за загальноміських проблем.У нас ще той не родився, щоб всім догодив, тим більше мер!!!
Уася до Іриніда Показати IP 6 Червня 2023 10:51
це інколи - щодня відбувається, і до чого тут особисто мер? мова про глючні зупинки, які закуплені за шалені гроші і не працюють належним чином.
Анонім до Уася Показати IP 6 Червня 2023 11:13
Тому, що це пропозиція мера...розширити.
Здоровий глузд до Іриніда Показати IP 6 Червня 2023 11:05
Коли в квартирі робиться євроремонт в одній кімнаті, а в інших кімнатах повна розруха, це не є логічно, правда ? Подивіться на стан зупинок на околицях Луцька - там або відсутність дашків над зупинкою або ті зупинки ремонтувались ще за часів сирисири. Прикладів таких зупинок - вагон.
Хз Показати IP 6 Червня 2023 15:39
Ще б ті рощумні зупинки були розумними... цілу ніч світять, хоч транспорту з 00 до 5 ніколи не було. А зараз то й з 22 до 6... час від часу заглючують і нічого не показують... та й роз‘єми підзарядки позгнивали давно від дощу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus