USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку хочуть замінити проблемні ділянки контактних мереж

24 Червня 2019 11:02
На кількох вулицях та проспектах Луцька планують здійснити заміну контактних тролейбусних мереж за 1,2 мільйона гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 24 червня.

Члени комісії розглянули проект змін до програми розвитку Луцького підприємства електротранспорту на 2016-2020 роки. Як пояснив директор підприємства Володимир Пуц, йдеться про передбачення 1,2 мільйона гривень на 2019 рік на придбання проводу та запчастин.

Питання полягає в закупівлі контактних мереж діаметром 9,3 міліметра. Складні ділянки – на проспекті Волі, де насичений рух тролейбусів, Відродження, Львівській. Торік замінили мережі на Гнідавській та одну сторону вулиці Винниченка. За висновком електротранспортної комісії, потрібно замінити 19 кілометрів проводу. Щороку підприємство поступово замінює мережі на складних ділянках. Завдяки виділенню 1,2 мільйона зможуть придбати приблизно 4 кілометри проводу українського виробництва. Наразі не замінюватимуть мережі на проспекті Волі, доки не відбудеться його реконструкція. Планують замінити мережі на вулиці Винниченка, проспектах Відродження та Молоді. Надалі замінити хочуть мережі на вулиці Львівській на відрізку від «Сафрону» до цукрового заводу, де мережі зношені.

Члени комісії рекомендували підтримати пропоновані зміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus