USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На посаду гендиректора ЛПЕ претендують два кандидати

15 Березня 2018 16:24
Заміна маршруток тролейбусами, ревізія на підприємстві, ремонт контактних мереж та автоматизований облік пасажиропотоку: свої погляди на стратегію розвитку Луцького підприємства електротранспорту презентували кандидати на посаду гендиректора підприємства.

На засіданні комісії з організації та проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад 15 березня у Луцькій міськраді розглядали кандидатури на посади генерального директора комунального підприємства «Луцьке підприємство електротранспорту».

Свої кандидатури подали двоє осіб: Володимир Пуц та Віктор Мозоль.

Володимир Пуц народився у 1954 році, у 1982 році закінчив Львівський політехнічний інститут за спеціальністю «технологія машинобудування», має стаж роботи на керівних посадах 35 років, у сфері транспорту – 1 рік. Документи кандидата не відповідали вимогам конкурсу у частині наявності вищої освіти у галузі транспорту та стажу роботи за фахом на керівних посадах. Втім, члени конкурсного комітету вирішили допустити кандидата до конкурсу.

Інший кандидат Віктор Мозоль народився у 1967 році, здобув вищу освіту за спеціальністю «історія», у 2005 році закінчив МАУП за спеціальністю «управління персоналом», має стаж роботи на керівних посадах 17 років, 7 місяців – у сфері транспорту. Попи те, що його документи також не відповідали вимогам конкурсу, кандидатуру вирішили допустити до розгляду.

Володимир Пуц презентував стратегію перспективного розвитку ЛПЕ на п’ять років. Зокрема, він навів шляхи оновлення рухомого складу, якого нині катастрофічно не вистачає. Йшлося про співпрацю з Європейським інвестиційним банком у рамках програми «Міський тролейбус» отримання 30 нових тролейбусів, придбання тролейбусів, які були у вжитку, за кордоном та робота ремонтних бригад і здійснення капітального ремонту наявного транспорту. Наразі після капремонту випустили два тролейбуси протягом чотирьох місяців.
Говорив кандидат і про перспективу вивільнення центру Луцька від маршрутних автобусів.

Він пропонував нарешті отримати право власності на автобуси, що стоять на території підприємства – у судовому порядку від «Богдан-лізингу» вимагають передати право власності, аби згодом передати техніку за договірною ціною корпорації «Богдан». Також Володимир Пуц зауважив, що підземні кабельні лінії відслужили по півтора терміни, особлива проблема – у районі Струмівки, залізничного вокзалу та готелю «Лучеськ». Визнав кандидат і важливість переходу на автоматизовану систему оплати проїзду. Так, триває процес підготовки виготовлення «картки лучанина».

Віктор Мозоль також повідомив про стратегію розвитку підприємства на п’ять років. Він пропонував здійснити повну реорганізацію структури управління підприємства, створити корпоративну програму та програму мотивації персоналу. Він зауважив, що на ЛПЕ працюють фахівці унікальних професій, що зникають з ринку праці, тож необхідно створити умови заміни фахівців, які виходять на пенсію, готувати кадрові резерви. Також кандидат пропонує провести аналіз фінансово-економічної роботи підприємства за минулі роки, здійснити ревізію та інвентаризацію у підрозділах ЛПЕ. Відтак, потрібно скласти програму фінансово-економічного розвитку підприємства на п’ять років.
Кандидат не зміг докладно відповісти на питання першого заступника міського голови Григорія Недопада про те, як можна вирішити проблему доведення пасажирів до кінцевої зупинки Гаразджа, оскільки у районі Струмівки часто виникають неполадки підземної кабельної мережі. Він відповів, що йому відомо про тролейбуси, які можуть рухатися без постійного доступу до контактної мережі, проте докладно питання щодо виробників такого транспорту він не вивчав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Нсатий дядько Показати IP 15 Березня 2018 16:52
Один поц, другий мозоль ...мда... накерують
555 Показати IP 15 Березня 2018 16:55
На моє глибоке переконання кандидат на цю посаду обов"язково має мати профільну освіту, попрацювати саме в цій галузі (бажано на різних посадах -знизу і до керівних), відповідний вік . Невже на самому підприємстві немає таких людей? Має бути саме "вар"яг"? Перепрошую, але пану 1954 р. народження починати розбиратись з специфікою такого важливого для міста підприємства і ,тим більше, керувати ним пізно. Про спеціальність «історія» і "управління персоналом" -ні в які ворота не лізе -що цей пан тямить в електротранспорті? Дилетанти ще нічого путнього не зробили. Гендиректор -солодке слово, але ще й дуже зобов"язуюче. Потрібен профі .Крапка.
Анонім до 555 Показати IP 15 Березня 2018 18:13
То поцікався трохи ніж писати тут всяку дурню. Пуц працював на ЛПЕ і досить успішно. За нього був весь колектив! Тільки Романюк туди впер свою людину і Пуца вигнав.
трамвай Показати IP 16 Березня 2018 09:36
а що таке тролейбус якому 30 років ??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus