USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку хочуть змінити схему проїзду кільця біля «Променя»

1 Грудня 2020 08:15
У Луцьку пропонують змінити схему проїзду транспортом перехрестя з кільцевим рухом, що неподалік площі Грушевського.

Таку пропозиції зареєстрував на платформі «Відкрите місто» користувач AL Chudakuli.

Як він звернув увагу, зараз, відповідно до встановлених дорожніх знаків і нанесеної розмітки, з правого ряду проспектом Василя Мойсея можна зробити поворот тільки на проспект Грушевського.

«Це створює аварійні ситуації, коли автобуси, що мають їхати на вулицю Винниченка, вимушені від кишені біля зупинки громадського транспорту відразу перескакувати через ряд і вклинюватися в лівий ряд. А тролейбус у силу своєї прив’язаності до лінії електропередач фізично не може зробити виїзд на кільце з лівого ряду. Це створює постійні аварійні ситуації і викликає затори», – зазначив чоловік.

Тому він запропонував правий ряд ділянки проспекту Василя Мойсея (від заїзду на паркінг РЦ «Промінь» до виїзду на кільце) зробити суто для громадського транспорту і дозволити з нього виїзд на кільце.

Лучанин додав: «Таке рішення не буде суперечити правилам для повороту на проспект Грушевського, бо в ПДР вказано: «Водію, який повертає праворуч на дорозі із смугою для маршрутних транспортних засобів, що відокремлена переривчастою лінією дорожньої розмітки, дозволено виконувати поворот із цієї смуги. У таких місцях дозволяється також заїжджати на неї під час виїзду на дорогу і для посадки чи висадки пасажирів біля правого краю проїзної частини».
Відзначимо, що раніше цей користувач пропонував змінити схему проїзду на перехресті вулиць Яровиці та Набережної.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Viking Показати IP 1 Грудня 2020 08:36
Фото в студію того оленя , що створив там "турбо-кільце"! Геніїв потрібно бачити в лице і добре їх знати та пам'ятати !
Serg Показати IP 1 Грудня 2020 09:31
На тому "турбо- кругу" анархія, їздять хто як може, орден треба дати за такий "розумний винахід", країна дурнів
Вася Показати IP 1 Грудня 2020 10:35
Проїхав пів світу такого ще не бачив. Навпаки щоб спростити то все ускладнюють. Автор схеми руху хай їздить сам сутками по тих лініях.
Пасажир Показати IP 1 Грудня 2020 10:47
Україна, сер!
Evo Показати IP 1 Грудня 2020 11:26
Ця ідея нічим не краща. на мою думку, достатньо просто зробити в деяких місцях замість суцільної смуги зробити переривчасту, і ВСЕ.
віктор Показати IP 1 Грудня 2020 11:52
Поверніть рух згідно Правил і все. Там усе написано. Хіба на Набережній є якісь проблеми проїзду кільця ? Ні. Чому видумувати щось та ще так недолуго реалізувати.
testuser до віктор Показати IP 4 Грудня 2020 11:31
на Набережній люди їздять як небуть, проблема є на тому кільці і величезна - це те як розмальовані смуги на самому кільці і те як на них заїжджати; кільце розмальоване на дві смуги відповідно в'їжджаємо з двох смуг(на внутрішнє і зовнішнє кільце), а там одна завжди тягучка (нп з нової лінії їдемо в центр через Устилузьку) і з одної тягучки їде хто куди (хто на внутрішнє хто на зовнішнє кільце), проблема появляється коли хтось по правилам хоче проїхати прямо з нової лінії в центр по зовнішньому кільці і тут геній правильноїзд з тягчки теж в'їжджає на зовнішній круг не пускаючи водія з права.....
К.лучанин Показати IP 1 Грудня 2020 12:21
Цей AL Чудакулі - що несповна розуму? Тролейбуси в силу своєї привязаності до лінії ( за словами "новатора" ідей ) і роблять цей поворот вже роками і десятиліттями по заданим та затвердженим маршрутам. Питання полягає в тому , що водії транспортних засобів елементарно не дотриуються правил руху та перевищують швидкість не зважаючи ні на що. Низька культура у водіїв, у переважній більшості! Ось тут корінь зла! Машин стало незрінянно багато, так само і водіїв з купленими правами. Швидкість руху не повинна бути більшою 50км/год . А що є насправді?
Уруру до К.лучанин Показати IP 1 Грудня 2020 14:11
Мова про проїзд кільця, яким боком тут куплені права, перевищення і вся та єресь описана тобою? Чи тобі просто поговорити нема з кии?
К.лучанин до Уруру Показати IP 1 Грудня 2020 15:28
Ти з розумом дружиш чи ні? Це ти нісенітницю строчиш, аж нудить від неї. Зверни розумнику увагу на статистику аварій у Луцьку, а тоді будеш щось вякати(по іншому не можу сказати!). Це пригоди мають одне походження, неадекватність водіїв ( окремих ,звичайно, але їх багато). З тобою говорити нема бажання, поки не викинеш чергову бредову ідею із схемою .
Уруру до К.лучанин Показати IP 1 Грудня 2020 15:52
Ось, вякну ще раз. Яка статистика аварій? Де вона? І яким боком це до проїзду даного кільця? При чому неадекватність водіїв до проїзду кільця згаданого в даній статті? Чи ця пропозиція щодо зміни руху на даному кільці прямо впливає на твою статистику висмоктану з пальця?
К.лучанин до Уруру Показати IP 1 Грудня 2020 16:59
Та " йоли-пали" , статистика відома. окрім тебе бо її не хочеш знати та не цікавишся. Це ти той AL Чудакулі, новатор-активіст соцмереж , фейсбушник.?Ще раз кажу тобІ, особливо "обдарованому" , що статистика існує!Твоє незнання не говорить про те, що нема, Це вже твої, як кажуть ,проблеми. Раз ти кинув свою "ідею" у фейсбук, значить хотів поговорити. З усього видно, що ти ще дуже молодий за віком водій. До твого відому, таке подібне кільце на Володимирській з розміткою. Проблем із рухом там нема і аварії тьху-тьху там бувають рідко. Твоє ноу-хау на кільці не витримує критики ! Ще раз кажу, що проблеми створюють самі водії, тому що дехто комусь не хоче поступатись, згідно ПДР. Старші водії з досвідом кажуть :є правило ДДД- дай дураку дорогу.
Уруру до К.лучанин Показати IP 1 Грудня 2020 20:28
Нарешті ти почав писати щось ближче до теми, браво! І ні, я не той активіст як його там. А тепер містере "старшийводійздосвідом" для створення своєї справжньої статистики можете постояти біля кільця на володимирській, та біля променя. Просто порахуйте машини. Думаю ви звернете увагу на те, що на володимирскому кільці потік дещо менший. І всеодно неможу аж ніяк зрозуміти, яке відношення "турбокільце" має відношення до статистики дтп по місту. Зможете адекватно пояснити? Але обережно, бо кажись у вас крісло підгоряє.
Хамло до К.лучанин Показати IP 1 Грудня 2020 20:51
Ти хоч зрозумів що автор пропозиції пропонує змінити рух так, щоб тролю чи Богдану не приходилось з кишені біля Променя перескакувати аж через одну смугу вліво, щоб виїхати на кільце? Бо кількість авто з Перемоги на кільце значно більша ніж кількість авто з Перемоги на Грушевського, а смуг порівну. Вдупляєш?
Ковелька турбо тупік Показати IP 1 Грудня 2020 17:01
А на Ковельській тягнеться тягучка аж до Modjo, зробіть з правої прямо і направо
лучанка Показати IP 1 Грудня 2020 17:34
"Відзначимо, що раніше цей користувач пропонував змінити схему проїзду на перехресті вулиць Яровиці та Набережної."- Ти бач, який активний мужичок. Фонтан ідей. Мабуть, недавно отримав посвідчення водія і просто хоче їздити, як йому зручно .
Уруру до лучанка Показати IP 1 Грудня 2020 20:32
Можете аргументувати, чому ідея з перехрестям яровиця-набережна невдала? Чи ви якось по сімейному пов'язані із тим лучанином, і пишете щонебудь, абибуло?
лучанка до Уруру Показати IP 1 Грудня 2020 21:42
Я не казала про те, вдала чи не вдала попередня ідея .Лише констатувала раціоналізаторську активність автора. Хоча, як на мене, для чого додавати зайвий поворот, коли можна зразу зайняти ліву смугу? Можливо помиляюся, рідко там проїжджаю, на Яровиці ж не важко" перестроїтися", ви ж знаєте ,куди будете повертати. Принаймі мене все влаштовує, незручностей не помічала.
Ну може ще Показати IP 1 Грудня 2020 17:41
навести лад зі світловорами та знаками на пр. Волі - поворот на вул. Шопена. Там повний дурдом, при увімкненні зеленого світлофора для пішоходів (зебра на Шопена), одночасно знаки і світлофори на пр. Волі дозволяють водію поворот на Шопена. Школярі котрі переходять зебру спиною до авто, що повертає, його не можуть бачити, а окремі водії ломляться їхати. Буде ожеледь будуть проблеми. Це хворий раціоналість таке напрограмував?!
Пфф Показати IP 1 Грудня 2020 19:21
З'їзд з дубнівської на рованці. Черга 300м. Проїзджжає 4-5 машин. Червоне 70 сек.
Сергій Показати IP 1 Грудня 2020 20:08
Ті, хто їде на Яровицю і ті, хто їде на Стрілецьку мають вишикуватись перед кільцем в ліву смугу. Як наслідок- черга часом майже від історичного. Поверніть як було- з правої полоси можливість повертати на Грушевського і на Стрілецьку. І з громадським транспортом там проблем таких не було.
Пенсіонер Поліщук Показати IP 2 Грудня 2020 08:19
Ви диванні експерти
Квадрат Малевича Показати IP 2 Грудня 2020 10:08
УНІКАЛИ разом з тим АІ Чудаклі. Зробіть як було і проблема зменшиться. Оскільки якщо права смуга буде для громадського транспорту це не зменшить нагрузку на ліву смугу і затори так само будуть до історичного. Автомобілів в рази більше ніж маршруток. Тому потрібно з двох смуг заїжджати на кільце. Турбо кільце - це гроші мешканців луцька на вітер і за це потрібно щоб хтось відповів, оскільки проблеми не було б а гроші пішли б на щось інше.
Іпович Показати IP 2 Грудня 2020 10:23
Пропоную усім "раціоналізаторам", частіше їздити, в години пік, по вищезгаданих дописувачами перехрестях. Можливо тоді з'являтися, більш практичні ідеї, як навести лад на цих і подібних перехрестях. Слід враховувати ті фактори, що з моменту архітектурного планування міста, до нині пройшло не одне десятиліття. Якщо п'ятдесят років тому, тільки окремі люди могли дозволити собі автомобіль, то тепер авто немають мабуть тільки окремі. Тому збільшення автопарку міста (додамо прилеглі ОТГ, гостей міста і т. п.) і невчасні зміни в регулюванні проїзду перехресть та окремих ділянок і створюють подібні проблеми. Та й водіїв з "купленими" посвідченнями - хоч греблю гати.
кот Показати IP 3 Грудня 2020 10:40
як вже задовбали ці статті : " Лучанин запропонував " , "житель захотів " ... то те, то сє... Хто всі ці люди? І чому хтось має навязувати свою брєдову думку всьому місту,чи це сидить хтось один і баламутить місто спеціально ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus