USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку – конкурс проєктів для активної молоді

7 Травня 2021 11:10
Луцька міська рада, Волинський національний університет імені Лесі Українки та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» оголошують конкурс проєктів «Молодь активна – місто прогресивне».

Про це повідомляє департамент сім’ї, молоді та спорту.

Ідеї проєктів можуть стосуватися комфортних умов для молодих людей у повсякденному житті – освітніх, культурних можливостей для відпочинку, навчання та самореалізації; наявності молодіжної інфраструктури, розвитку молодіжної політики тощо.

Взяти участь у конкурсі можуть студенти, аспіранти, молоді вчені Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Конкурс відбуватиметься у 3 етапи, на останньому з яких автори трьох найкращих проєктів отримають цінні подарунки, а один із проєктів – інвестиційну підтримку.

Для участі у І етапі конкурсу потрібно заповнити реєстраційну форму http://surl.li/swdu (до 12:00 11 травня).


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus