USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У міському транспорті Луцька контролюватимуть оплату проїзду

21 Листопада 2018 10:16
У Луцькій міській раді затвердили положення про порядок здійснення контролю оплати проїзду у міському пасажирському транспорті загального користування.

Про це йшлося 21 листопада під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Так, з метою забезпечення здійснення належного контролю за оплатою (реєстрацією) проїзду члени виконкому затвердили Положення про порядок здійснення контролю оплати (реєстрації) проїзду у міському пасажирському транспорті загального користування м. Луцька. Рішення набуде чинності в місячний термін з дня опублікування в газеті «Луцький Замок».

Зокрема, положення встановлює вимоги до організації та здійснення контролю за наявністю у пасажирів документів на проїзд і перевезення багажу, а також дотримання пасажирами правил проїзду та перевезення багажу міським пасажирським транспортом (тролейбусом, автобусом) у місті Луцьку, накладання на пасажирів штрафів і стягнення їх. Метою контролю за оплатою проїзду та перевезенням багажу, реєстрації проїзду та дотримання правил користування транспортом є сприяння максимальному доходу від перевезення пасажирів, збереження рухомого складу та дотримання правових норм у пасажирському транспорті.

Також, положення передбачає створення служб контролю, які складатимуться з працівників перевізника. Оперативне управління та організацію діяльності служби контролю здійснюватиме КП «Луцьке підприємство електротранспорту».

Начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов пояснив, що рішення щодо винесення адімністративного протоколу можуть виносити керівник перевізника, заступник керівника, а також контролер. В роботі служби контролю може приймати працівник перевізника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus