USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку майбутніх юристів вчили юридичних нюансів різних сфер бізнесу

10 Грудня 2021 19:05
У Луцькому національному технічному університеті провели бізнес-форум, під час якого представники різних сфер ділилися зі студентами досвідом у юридичних нюансах ведення бізнесу.

На заході були присутні усі студенти-юристи Луцького національного технічного університету. Мета заходу – пояснити, з якими юридичними проблемами можуть зіткнутися бізнесмени на тому чи іншому етапі становлення бізнесу. Студенти отримали змогу осягнути проблеми вузьких сфер бізнесу, адже будь-який вузькоспеціалізований бізнес потребує спеціальної юридичної підтримки.

Під час форуму спікери розповідали студентам про нюанси, які зустрічалися на їхньому шляху в бізнесі. Тому кожен студент в майбутньому матиме змогу обрати сферу, в якій набувати певних навичок та бути спеціалістом саме в цьому.
Ректор ЛНТУ Ірина Вахович наголосила, що одним із важливих напрямків роботи університету - навчити студентів бути бізнесменами.

«Робоча сила в ринковій економіці ділиться на дві категорії – на найманих працівників та власників бізнесу. Хотілося б, аби студенти під час навчання користувалися можливостями дуальної освіти та працювали, як наймані працівники, здобуваючи навики. А після навчання в університеті використовували ці навички для того, щоб створити свій бізнес. Такі бранчі, як сьогодні, мотивують студента відкрити свій внутрішній потенціал. Нове покоління усвідомлює свою місію у розвитку країни. Тому ми маємо допомогти знайти їм той резерв, який у них закладений», – наголосила Ірина Вахович.
Кандидат юридичних наук, доцент кафедри права ЛНТУ Олександра Філюк, яка організувала бізнес-форум, вважає, що такий захід дуже важливий, адже студенти повинні рівнятися на успішних представників бізнесу.

«Спікери бізнес-форуму представляють різноманітні галузі бізнесу, аби студенти могли отримати знання, як реалізуватися в тій чи іншій сфері. Ми хочемо мотивувати студентів, аби вони не боялися розвиватися. Для студентів важливий практичний досвід, адже вони бачать реальний приклад реалізованих людей», - відзначила Олександра Філюк.
Відзначимо, що на заході були присутні спікери різних сфер:медіа, транспорт, реклама, косметологія.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ще не зовсім свідоми Показати IP 10 Грудня 2021 19:25
Міркується мені, що в Луцькому політехнічному скоро будуть стоматологів готувати. А чьо? Могем.
Всратий актябрьонок до ще не зовсім свідоми Показати IP 10 Грудня 2021 22:18
І гєнікологів.
Тетяна Показати IP 10 Грудня 2021 20:54
Пишаємося людьми, які виховують з нас майбутніх висококваліфікованих спеціалістів і при цьому не шкодують своїх сил, нервів та часу і влаштовують студентам такі корисні мотиваційні зустрічі. Дякую вам за це!
А до Тетяна Показати IP 11 Грудня 2021 09:59
Подія заради події...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus