USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку – міжшкільний волейбольний турнір серед батьків та вчителів. Хто переміг. Фото

29 Березня 2024 09:00
У стінах ОДЮСШ завершився традиційний волейбольний турнір серед батьків та вчителів закладів загальної середньої освіти Луцької громади.

За призи від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» упродовж тижня боролися представники 11 команд. До організації сьомих за ліком змагань також долучилися департамент освіти та Федерація волейболу міста Луцька.

Згідно з регламентом, команди поділили на чотири групи, де найкращі виходили у фінал. Так, до протистоянь за трофей дісталися колективи ліцеїв №9, №10, №14 та №18.
Читати ще: У Луцьку на мініфутбольному турнірі «рубалися» батьки та вчителі. Фото

У підсумку третє місце здобули представники ліцею №18, обігравши ліцей №10. Віцечемпіонами стали представники 9-го ліцею, а перемогу у волейбольних баталіях святкувала команда ліцею №14.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода відзначила, що турнір, який Фонд проводить уже всьоме, нетерпеливо чекають усі команди, адже це чудова нагода батькам поряд із вчителями показати гарний приклад своїм дітям і поборотися за цінні подарунки – спортивний інвентар для навчального закладу.

«Цього року, як і минулоріч, лише 11 команд беруть участь у турнірі. Зазвичай майже всі школи зголошувалися. Втрати колективів пов’язані ще й з тим, що багато батьків та вчителів стали на захист України, перебуваючи зараз у Силах оборони. Хочеться вірити, що перемога настане якомога швидше і всі наші захисники та захисниці повернуться в рідні домівки й зможуть займатися улюбленими справами, у тому числі – волейболом», – наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: Хто став переможцем шкільної спартакіади Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Фото

Учасників турніру також вітали представник департаменту освіти Луцькради Святослав Козачук та голова Федерації волейболу міста Луцька Дмитро Піддубний. Вони відзначили жагу до перемоги, з якою батьки та вчителі виходили на майданчик, і подякували учасникам, що ті знайшли час на змагання після роботи.
Читати ще: У Луцьку – волейбольний турнір, присвячений пам’яті загиблих захисників. Фото

Вчителька фізкультури команди-чемпіона ліцею №14 Надія Нечипа поділилася, що її збірна ретельно готувалася до змагань, а батьки радо відгукуються на ініціативу.

«Це вже сьомий турнір для нас. Він став настільки звичним, що й батьки, і школи до нього емоційно готуються. Наша команда щороку бере участь, шість із семи разів посідали призові місця. Ми щасливі, що такі змагання організовують, що маємо змогу поширювати дух емоцій та азарту серед дітей», – зазначила вчителька.
По завершенню ігрової частини Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» підготував учасникам низку нагород: усі команди, що не потрапили до призерів, отримали призи за участь, а судді та найкращі гравці – пам’ятні подарунки. На турнірі відзначили Олександра Бакалейка (ліцей №9), Сергія Смалюка (ліцей №10), Михайла Сидора (ліцей №14) та Анатолія Кирилюка (ліцей №18).

А призери у підсумку привезуть до своїх навчальних закладів новенький спортивний інвентар.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus