USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Незламні 2023»: у Луцьку – тенісний турнір. Фото

12 Серпня 2023 15:36
В обласному центрі Волині стартував Всеукраїнський тенісний турнір «Незламні 2023». У ньому беруть участь близько пів сотні дітей віком до 14 років. Змагання відбуваються під егідою Федерації тенісу України.

Організував турнір «Незламні 2023» спортивний клуб «Олімпія», на майданчику якого відбуваються ігри. Підтримку надав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

До Луцька випробувати свої сили приїхали юні спортсмени з усієї країни. Місто гостинно приймало хлопців та дівчат із Києва, Харкова, Львова, Рівного, Сум, Хмельницького, Чайок, Вінниці, Івано-Франківська, Чорноморська, Тернополя, Кривого Рогу, Херсона, Черкас, Жовтих Вод, Кам’янського. Упродовж трьох днів вони визначатимуть найкращих тенісистів.
Організатор турніру Тарас Рулінський зазначив, що в змаганнях беруть участь одні з найкращих тенісистів у своєму віці. Як додав, це допоможе популяризувати теніс у місті, адже люди, які спостерігають за грою спортсменів, зацікавлюються цим видом спорту.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода наголосила, що значна частина зусиль благодійників спрямована на підтримку дитячого спорту. З її слів, діти мають тренуватися та розвиватися, і ніхто не має забирати в них такі можливості.

«Сили оборони роблять усе можливе на фронті, а наше завдання в тилу – першочергово допомагати їм. Але між цим ми розвиваємо наших дітей, аби вони могли потім розвивати нашу країну», – наголосила Катерина Шкльода.
До слова, це вже не перший тенісний турнір у Луцьку, який відбувся за підтримки Фонду. Так, у липні в обласний центр завітали понад 60 спортсменів з різних куточків України.

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» завжди підтримує спорт на Волині, особливо дитячий. Теніс не є винятком, адже Україна має чудові результати на світовій арені. Ми дуже хочемо, щоб у майбутньому країна мала якомога більше хороших представників із цього виду спорту», – додала очільниця Фонду.
Відзначимо, що Всеукраїнський тенісний турнір «Незламні 2023» триватиме впродовж трьох днів. Переможців визначать 14 серпня. По завершенню змагань найкращі спортсмени отримають нагороди та подарунки.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus