USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку може здорожчати соціальний хліб

1 Березня 2019 18:24
Магазин, де продають соціальний хліб у Луцьку не має відбою від покупців. У черзі – люди з пенсією, якої після оплати комуналки заледве вистачає на найнеобхідніше. Тут і стало відомо, що хліб, за яким годинами стоять у чергах, може подорожчати.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Лучани, щоб хоч якось звести кінці з кінцями, змушені стояти у довжелезній черзі за буханцем соціального хліба. Та виявляється, комусь його возити та продавати не вигідно.

Пенсіонерка Лідія, розповідає: їде за хлібом через все місто, щоб зекономити 6 гривень. Адже пенсія у жінки маленька, вистачає лише на комунальні послуги. А тут ще й побачила оголошення, що соціальний хліб подорожчає.

«Кажуть, що подорожчає той хліб, невигідно їм його привозити», – розповідає жінка.

В черзі за соціальним хлібом і 70-ти літня бабуся, каже: не живе, а виживає. Платить за квартиру 4000, пенсія була 1600, а зараз її збільшили на 170 гривень, для жінки – це суттєво.

«Тут стоять всі бідні», – розповідає бабуся та додає: нещодавно помер чоловік, стало ще тяжче.

«Пішла в ЗАГС взяла довідку, бо чоловік щойно 3 місяці як помер, взяла довідку і заплатила за три цифри 183 гривні. Це хіба можна робити таке. Я вже не можу вижити на свою, розумієте, чоловік отримував більше... що то воно буде дальше я не знаю.»

Люди щодня приходять до цього магазину за соціальним хлібом.

«Вчора я чекав до третьої години і не дочекався того хліба, а потім розповідали, що його й не було», – каже один з пенсіонерів.

Пенсіонери кажуть, що питати чому така ситуація склалась, потрібно не в них.

«Сфотографуйте оті борди, де президент один, отам потрібно запитувати, а не тут. В нього совісті не хватає, ще й говорити «Я один», – обурюються пенсіонери.

Детальніше – у сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Корiнний лучанин Показати IP 1 Березня 2019 19:15
Будем терпiти,"ато Путiн нападе"
2342 до Корiнний лучанин Показати IP 1 Березня 2019 21:36
Ага, чекай, ) дуже йому треба 30 млн ледацюг, щоб їх кормити.
Анонім Показати IP 1 Березня 2019 22:07
тож копійки до пенсії накинули то все здорожає і хліб,і транспорт ,і квартплата разом з водою та газом...
Лic Показати IP 2 Березня 2019 02:17
Це - геноцид пенсiнерiв. (((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus