USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на будівництві загинув чоловік

14 Серпня 2018 13:57
Трагедія сталася на вулиці Рівненській 13 серпня.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Як зазначило джерело, на будівництві ЖК «Атлант» чоловіка засипало землею.

Своєю чергою, у швидкій повідомили, що медики оперативно приїхали на місце події, але, на жаль, юнака врятувати не вдалося.

У ЖК «Атлант» ІА Волинські Новини повідомили, що загиблий не був їхнім працівником. Тому подробиць інциденту повідомити не можуть.

Деталі – згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Носатий дядько Показати IP 14 Серпня 2018 14:06
Типова травма на будові. 100% порушення правил виконання робіт - відкоси траншеї, чи котлована не були укріплені згідно з ДБН, всі "економлять" час і гроші. Дуже жаль молоду людину, яке страшне горе батькам...
Віталій Показати IP 14 Серпня 2018 15:45
Цікаво, а кооперативу «Атлант» взагалі є працівники???Працюють офіційно не працевлаштовані, як і на більшості кооперативів, а наші органи закривають на уе очі!!!Др коли це буде тривати...Держпраці взагалі, щось робить???Будинок бується- а людина не працювала...Сором.Мали б якусь повагу!!!Одні хабарники, прикривають інших!!!
Держпраці до Віталій Показати IP 14 Серпня 2018 16:10
робить, припруться і будуть доколупуватись, чого не шлете за два тижні до дати вказаної в графіку, письмово людині попередження про відпустку, або якщо людині ні на хрін не треба 24 дні відпустки( таких совдеповських норм нема більш ніде в світі) і вона сама не пише заяви, то чого не відправляєте силоміць наказом і подібна х..ня, а там де треба реально контролювати і захищати,то їх нема.
Мабуть Показати IP 14 Серпня 2018 15:51
бідолаха не був оформлений, як належно, тому і "не наш працівник", нічий, ніхто ні за що не відповість, ні копійки ніхто не виплатить. Як же воно вже все задрало!(((
123 Показати IP 14 Серпня 2018 16:53
Людина була офіційно оформлена по трудовому договору, значить виплати будуть. А від нещасних випадків ніхто не застрахований. Поспівчували б краще, а не виливаєте тут свою жовч, не знаючи всіх обставин.
Саня Показати IP 14 Серпня 2018 17:26
А де були інші працівники?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus