USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на Дубнівській хочуть встановити криті зупинки

14 Серпня 2019 23:45
Лучани просять облаштувати на вулиці Дубнівській криті зупинки.

Відповідну петицію 14 серпня зареєструвала жителька міста Катерина Дзвонко.

Вона нагадала, що ще взимку на Дубнівській, на виїзді з міста, було знесено криту зупинку через її аварійний стан.

«На сьогоднішній день інша зупинка не була встановлена, що створює незручності для очікування транспорту на цій зупинці, зокрема під час дощу та взимку під час снігопаду», – вказала жінка.

І додала, що, очікуючи на громадський транспорт, немає місця, аби присісти, що особливо незручно людям старшого віку й дітям.
«На іншій стороні вулиці критої зупинки не було взагалі з часу облаштування зупинки. Прошу допомогти у вирішенні цього питання», – зазначила Катерина Дзвонко.

Підписати петицію можна протягом 14 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дубнівська Показати IP 15 Серпня 2019 19:46
Зупинку оперативно розібрали ще в різдвяні вечори. 2 тисячі штук цегли, металеві опори, металевий каркас, шифер та оцинкована бляха беслідно зникли. Міській владі наплювати на мешканців мікрорайону, які вимушені очікувати єдину маршрутку Підгайці - Забороль, / якою можна доїхати до центру міста/, під палючим сонцем, дощем, вітром з снігом. Не звертають уваги наші владці й на те, що перша зупинка в місті є його обличчям. Не віриться в те, що допоможе петиція. Вже була одна петиція про відкриття нового маршруту від кільця вулиці Дубнівської в сторону центру міста . Необхідна кількість підписів також була. - Відкривають по сьогодні. А мешканці Дубнівського масиву і вулиці Дубнівської в години пік виїхати не можуть, оскільки 251 маршрутка просто не зупиняється на цій зупинці через перенаповнюваність пасажирами з Підгайців... Все закінчиться обіцянками - цяцянками.... Вихід з цієї ситуації єдиний: - мешканцям мікрорайону протрібно "запросити" відповідальних за транспортне обслуговування можновладців на цю зупинку, посадити їх там за столи і відпустити після того, як буде встановлена зупинка і відкрито новий маршрут від кільця вул. Дубнівської до будь - якого району міста (ЛПЗ, Вокзал, інше )!!!
111 Показати IP 16 Серпня 2019 01:23
На ділянці міста Луцьк по вул. Дубнівська від кільця с. Підгайці до зупинки "Цегельний завод" взагалі відсутнє покриття міським транспортом. Мешканці міста Луцька уже років 3 тут користуються виключно приміським транспортом. На цій ділянці міста вже почали навіть розбирати зупинки. Це жах для місцевих мешканців, їх дітей, літніх людей і сором для всієї міської ради через їхню байдужість та безвідповідальність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus