USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку на Конякіна КамАЗ на смерть збив чоловіка. Водія засудили умовно

9 Січня 2021 23:19
Водій КамАЗа, який у лютому минуло року на смерть збив чоловіка на вулиці Конякіна в Луцьку, відбувся умовним покаранням.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Смертельна ДТП сталася 8 лютого минуло року на вулиці Конякіна. Водій вантажівки, рухаючись заднім ходом між будинками №10 та 14а, допустив наїзд на чоловіка, який знаходився на дорозі позаду авто. У результаті ДТП пішохід отримав травми несумісні з життям.

У суді водій повністю визнав свою вину та розкаявся, зазначивши, що відшкодував збитки. Потерпіла просила не позбавляти волі обвинуваченого та не відбирати у нього водійського посвідчення.

Врахувавши всі обставини справи, водію призначили покарання у виді п’яти років позбавлення волі, змінивши його на три роки умовного терміну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Суд Показати IP 10 Січня 2021 02:59
Які збитки відшкодував водій, загиблу людину повернув до життя? Потерпілий лежить вже в землі, а та яку називають "потерпілою" і просить не карати і не забирати прав в водія, видно що загиблий не її дитина і не близька людина, якщо так легко продала життя цієї людини, але Бог їй суддя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus