USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

У Луцьку на концерті АСАФАТОV хотів «завести кота» та збирав гроші на ЗСУ. Фоторепортаж

21 Липня 2022 10:04
Український співак Сергій Асафатов (АСАФАТОV) завітав до обласного центру Волині з благодійним концертом на підтримку Збройних сил України. Автор хіта «Заведу кота» виступав на сцені зі своїм тезкою Сергієм, який грав на саксофоні, натомість сам співак грав і на гітарі, і на барабані, і на синтезаторі, здивувавши лучан не лише голосом. Благодійний концерт на підтримку українських захисників відбувся 20 липня у Show Basilic.

Широку популярність АСАФАТОV здобув завдяки участі у телевізійному шоу «Голос країни». Його сингл «Море» очолював музичні чарти, а трек «Заведу кота» потрапив у тренди TikTok. Наразі артист працює над дебютним альбомом.
Співак багато спілкувався з луцькою публікою, відзначивши, що дуже хвилюється та давно мріяв познайомитися з лучанами.

«Зазвичай ми виступаємо цілим оркестром, але сьогодні зіграємо для вас з моїм тезкою Сергієм, повірте, що такий формат буде не менш класним», – сказав Сергій Асафатов.
Артист не обманув лучан, адже й справді подарував їм неймовірний вечір музики. АСАФАТОV розповів про те, як навчався грати на музичних інструментах, пригадав історії зі свого життя та про написання пісень. У музичну школу він прийшов, фактично нічого не вміючи, але завдяки бажанню опанував чимало музичних інструментів. Співак каже: хай куди його заносило і хай що дарувала йому доля, так має бути.

Звичайно, концерт не обійшовся без пісні, присвяченої українським воїнам:«Завдяки цим людям ми сьогодні маємо можливість бути, жити, прокидатися зранку та зустрічати світанки. «Дякую за світанки».
Також співак виконав найвідоміші свої хіти «Море», «Заведу кота», «Туман», «Люди ідуть від людей», але навіть і пісні, які не такі популярні, зачаровували лучан поєднанням саксофона та неймовірного голосу Сергія Асафатова.
Публіка зовсім не хотіла відпускати артиста та кілька разів кликала його на біс. «Ми тут могли б грати вам до ранку, але час, на жаль, обмежений. Дякую за такий класний прийом», – попрощався з лучанами АСАФАТОV.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Glover Показати IP 21 Липня 2022 10:39
В мене сусід на гітарі краще грає!
Автор до Glover Показати IP 21 Липня 2022 11:07
Коли концерт?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus