USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку на Рівненській зіткнулися фура та два легковики: винуватця ДТП оштрафували на 850 гривень

4 Жовтня 2022 06:40
Водій фури, який став винуватцем ДТП за участі трьох авто на вулиці Рівненській, отримав покарання у вигляді штрафу в розмірі 850 гривень.

Про це йдеться у постанові Луцького міськрайонного суду.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 29 липня. Водій фури Volvo FH500 порушив правила дорожнього руху, не надавши при перелаштуванні перевагу в русі Fiat 500.
Легковик рухався в попутному напрямку тією ж смугою, на яку мав намір перелаштуватися водій вантажівки. У результаті порушення правил дорожнього руху водієм фури відбулося зіткнення, яке призвело до подальшого зіткнення легковиків Fiat та Ford Focus. Унаслідок ДТП транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень.
До суду водій вантажівки не з’явився, однак в письмових поясненнях підтвердив, що ДТП трапилася через те, що він порушив правила дорожнього руху.

Тож тепер чоловік має сплатити 850 гривень штрафу.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus