USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку на волейбольній першості зійшлися три команди

1 Червня 2023 16:33
У Луцьку відбувся турнір із волейболу серед дівчат 2008 року народження та молодших. За першість Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи боролися три місцеві команди. Змагання приурочені Міжнародному дню захисту дітей, який щорічно відзначають у перший день літа.

Організувала турнір Волинська ОДЮСШ, за підтримки департаменту молоді та спорту Луцької міської ради, Волинської обласної ради та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

У запеклих поєдинках зійшлися три команди спортшколи. Згідно з регламентом, вони зіграли між собою. У підсумку перемогу здобула «ОДЮСШ Луцьк-1». Срібні медалі дісталися «ОДЮСШ Луцьк-2», бронзові – «ОДЮСШ Луцьк-3».
Голова Асоціації волейболу міста Луцька Дмитро Піддубний зауважив, що в дітей, крім тренувального процесу, повинні бути змагання. З його слів, Міжнародний день захисту дітей став чудовим приводом їх організувати.

«Волейбол в обласній спортшколі є одним із наймасовіших видів спорту. Діти дуже люблять як тренуватися, так і змагатися. Вони показують хороші результати не лише на таких турнірах, а й на обласних та всеукраїнських чемпіонатах. Тому ми продовжуємо популяризувати та розвивати волейбол у Волинській ОДЮСШ», – наголосив Дмитро Піддубний.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода відзначила, що дуже приємно відвідувати та підтримувати подібні заходи, а також подякувала сміливим військовим, без яких турнір би не відбувся.

«Наші діти показали чудові результати. Коли споглядаєш, як вони, незважаючи на тривоги, на ситуацію в країні, відвідують тренування, то розумієш, що вся наша боротьба є недаремною. Саме тому Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» завжди підтримує талановиту молодь. Допомагаючи їм у такий важкий час, ми робимо внесок у їхнє хороше майбутнє», – підсумувала Катерина Шкльода.
Наприкінці змагань команди отримали пам’ятні медалі. Крім того, жодна дитина у святковий день не залишилася без солодкого подарунка.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus