USD 38.85 39.20
  • USD 38.85 39.20
  • EUR 38.90 39.40
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку нагадали, хто може претендувати на безоплатні путівки

22 Жовтня 2019 12:44
У Луцькій міській раді нагадали, що діти пільгових категорій, котрим не виповнилося 18 років, мають право на безоплатне оздоровлення та відпочинок за кошти міського та державного бюджетів.

Про це йшлося 22 жовтня під час оперативної наради в Луцькій міській раді.

Директорка департаменту соціальної політики Вікторія Майборода зазначила, що написати заяву на пільгове оздоровлення дитини до 18 років можна в приміщенні ЦНАПу або приміщенні департаменту соціальної політики.

«Передусім оздоровленню підлягають діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, батьки яких загинули в ході АТО, в тому числі діти загиблих журналістів, діти з інвалідністю та інші пільгові категорії дітей», – перерахувала Вікторія Майборода.

Вона розповіла, що у 2019 році на відпочинок тільки до таборів «Артек» і «Молода гвардія» з Луцька було відправлено 66 дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus