USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку не дозволили будувати житлові будинки вздовж колій

28 Червня 2023 11:46
В обласному центрі Волині не дали дозвіл на розроблення проєкту змін до детального плану території на вулиці Клима Савура, аби будувати житлові будинки.

Рішення ухвалили під час засідання сесії Луцької міської ради.

На розгляд депутатів винесли проєкт рішення про надання дозволу на розроблення проєкту внесення змін до детального плану території району вулиці Клима Савура у місті Луцьку.

В Луцьку міську раду звернулось ТОВ «Привокзальний квартал» з проханням внести зміни до детального плану території району вулиці Клима Савура у місті Луцьку в зв’язку зі зміною планувальних рішень забудови земельної ділянки.

Як зазначив директор департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами Веніамін Туз, мова йде про територію, де розміщені гаражі. Їхній власник хоче змінити план території, аби там дозволили житлову забудову.

Депутати рішення не підтримали.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Атомобіліст Показати IP 28 Червня 2023 12:00
" Їхній власник хоче змінити план території". Так то власник гаражів, чи власник території хоче знести гаражі ? Назвіть його фамілію ! Після нашої з ним розмови він більше вже нічого не захоче !
Народна прокуратура до Атомобіліст Показати IP 28 Червня 2023 12:47
Забудовник хоче
Лучани Показати IP 28 Червня 2023 12:27
У теперішній час отакі ТОВ провокують суспільство, як мінімум, до громадських заворушень у спокійному Луцьку. А владі тільки варто буде піти їм назустріч - і вибори програні !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus