USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку погодили коригування плану території в районі Теремнівської

26 Липня 2018 10:29
Луцька міська рада погодила проект детального плану території в межах вулиць Січової та Теремнівської у місті Луцьку. Зокрема, у цьому районі ПрАТ «Луцьксантехмонтаж» планує забудову багатоквартирних будинків, з яких передасть житло на квартирну чергу.

Про це йшлося 25 липня під час засідання 44-ї сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, звітуючи на черговій сесії голова Волинської облради Ігор Палиця розповів про те, що забудовнику було передано дві ділянки, які розташовані у Луцьку на вулиці Січова, 22 (0,57 га) та вулиця Залізна, 33 (0,17 га). Обидві ділянки за конкурсом отримало ПрАТ «Луцьксантехмонтаж». Своєю чергою, забудовник погодився передати в обласну комунальну власність майже 40 квартир для забезпечення житлом учасників квартирної черги. Однак, деякі депутати були проти того, аби ухвалювати проект рішення про надання дозволів на корегування детального плану території в межах вулиць Січової та Теремнівської.

Як розповів перший заступник начальника місто управління та архітектури Веніамін Туз, раніше міська рада ухвалила рішення «Про надання дозволу на корегування проекту детального плану території в межах вулиць Січової та Теремнівської у місті Луцьку». В газеті «Луцький замок» було опубліковано повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту містобудівної документації «Детальний план території в межах вулиць Січової та Теремнівської у місті Луцьку (корегування)», розробленого КП «Волиньпроект» Волинської обласної ради, однак пропозиції громадськості були відсутні, тож дана містобудівна документація розглядалася на засіданні архітектурно-містобудівної ради.

Депутати погодили корегування проекту детального плану території в межах вулиць Січової та Теремнівської у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Добрячок Показати IP 26 Липня 2018 14:26
а по 10300грн за метр лише у Фільварку! https://filvarok.io.ua

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus