USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку не можуть ліквідувати КП «Зелене господарство»

19 Лютого 2020 15:38
В обласному центрі Волині досі не можуть ліквідувати комунальне підприємство зелене господарство.

Про це йшлося 19 лютого під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Рішення про ліквідацію комунального підприємства прийняли ще у 2014 році. Так, на розгляд членів комісії винесли питання про внесення змін до складу ліквідаціної комісії комунального підприємства «Зелене господарство».

В.о. директора департаменту житлово-комунального господарства Надія Коленда розповіла, що підприємство не ліквідовано, процедура тягнеться й досі. Відтак, пропонується, щоб нині комісію очолив Богдан Федончук, який керує КП «Парки та сквери».

З її слів, вона сама є керівником ліквідаційних комісій ЖКП №1, №5, №6, які не можуть ліквідувати тільки через те, що підприємства наразі не можуть сплатити кошти до окремих фондів, адже на це потрібно виділити гроші з бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus