USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку не скасували рішення виконкому про демонтаж гаражів

28 Грудня 2016 13:21
Голосів обранців міської громади не вистачило для того, аби скасувати два рішення виконкому щодо знесення металевих гаражів.

Про це йшлося під час 16-ї сесії Луцької міськради 28 грудня.

Член фракції «УКРОП» Юлія Дацюк повідомила, що пропонує скасувати рішення виконкому від 20 липня цього року щодо демонтажу двох гаражів на вулиці Космонавтів, 4. З її слів, земельна ділянка, на якій встановлені гаражі, належить ОСББ, є державний акт на землю. Власники тимчасових споруд зараз розглядають варіанти продажу конструкцій. Департамент муніципальної поліції не вивчив питання до кінця, готуючи рішення про знесення гаражів. Члени постійної комісії міськради пропонували здійснити топографічну зйомку, визначивши, чи не проходять під гаражами комунікації. Таку зйомку можна здійснити лише наступного року.

Депутати не підтримали проект рішення про скасування рішення виконкому.

У іншому проекті рішення депутата Микола Собуцький пропонував скасувати рішення виконкому про демонтаж гаражів на вулиці Ковельській, 150. Так, гаражі встановлені не на прибудинковій території, а на території промзони,а у власників були відведені земельні ділянки на обслуговування гаражів, якими мешканці користуються з 1990-их років.

Один з власників металевих конструкцій Анатолій Семенюк розповів, що просить скасувати рішення виконкому та дати час власникам гаражів на розроблення документації, аби згодом сплачувати за оренду земельної ділянки. Так, власник одного з гаражів вже встиг оформити ділянку в оренду на 25 років, а гаражі решти власників муніципали хочуть знести. Троє власників гаражів вже добровільно демонтували металеві конструкції.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев зауважив, що в ситуації розібратися складно, але, на його думку, не варто дозволяти іншим розміщувати гаражі на ділянці, якщо троє власників вже демонтували свої конструкції.

У підсумку, і цей проект рішення депутати не підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus