USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку пропонують скасувати три рішення про демонтаж гаражів

20 Лютого 2017 17:00
Депутати пропонують скасувати декілька рішень виконкому, які стосуються демонтажу незаконних гаражів. Власники цих конструкцій прагнуть їх узаконити.

Про це стало відомо під час засідання міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, 20 лютого.

Члени комісії розглянули три проекти рішення щодо скасування рішень виконкому, які виносяться повторно на розгляд депутатів. Одне з них стосувалося знесення гаражів на вулиці Космонавтів, 4. Зі слів депутата Юлії Дацюк, земельна ділянка, на якій встановлені гаражі, належить ОСББ, є державний акт на землю. Раніше голові ОСББ пропонували здійснити топографічну зйомку, визначивши, чи не проходять під гаражами комунікації, це прохання голова виконала.

Іншим проектом рішення, повідомила депутат, пропонується скасувати рішення виконкому щодо гаражів між будинками на вулиці Січова, 10 та Гетьмана Дорошенка, 1. На попередній сесії пропонувалося, аби власники переставили частину гаражів, зробили топографічну зйомку і збирали документи на взяття ділянки в оренду під гаражний кооператив.

Юлія Дацюк повідомила, що гаражі переставили, з 17 залишилося 12, і представники кооперативу виконали решту умов. Для того, щоб їм далі взяти землю в оренду, треба скасувати рішення виконавчого комітету.

Третій проект рішення представив депутат Микола Собуцький, який вже вдруге клопочеться про скасування рішення виконкому про демонтаж гаражів на вулиці Ковельській, 150. Так, гаражі встановлені не на прибудинковій території, а на території промзони,а у власників були відведені земельні ділянки на обслуговування гаражів, якими мешканці користуються з 1990-их років. Власники гаражів не можуть погодити ділянку під гаражі, бо є рішення виконкому, яке треба або скасувати, або виконати.

Члени комісії підтримали проекти рішень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus