USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку обговорили механізми якісної співпраці місцевої влади та волонтерів

22 Листопада 2022 15:19
22 листопада в Луцьку перебувала делегація представників Офісу Ради Європи в Україні. Метою візиту стало обговорення Програми сприяння розвитку волонтерства міської територіальної громади на 2023-2025 роки, яку наразі розробляють у межах проєкту Ради Європи.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Оскільки кілька громад, в тому числі й Луцька міська територіальна громада, висловили зацікавлення у розробці та впровадженні такої програми, для якісної розробки місцевої програми та проведення фахових консультацій представники Офісу Ради Європи в Україні відвідали Луцьк.
Першим пунктом стала зустріч із Луцьким міським головою Ігорем Поліщуком та заступницею Луцького міського голови Іриною Чебелюк. Сторони обговорили важливість волонтерської роботи, особливо у сучасних умовах, механізми взаємодії та співпраці місцевої влади і волонтерських організацій. Було також презентовано проєкт типової програми.
Ірина Чебелюк подякувала за співпрацю в рамках проєкту та готовність Ради Європи працювати з громадою.

У межах візиту делегації Ради Європи до Луцька також відбудеться зустріч із структурними підрозділами Луцької міської ради та депутатським корпусом. Після цього члени делегації зустрінуться з найбільш потужними волонтерськими організаціями громади. Адже саме їхнє бачення майбутньої програми є вкрай важливим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus