USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку обіцяють реалізувати програму «Автентичний Луцьк»

28 Серпня 2019 22:07
Програма, що передбачає реставрацію автентичних об’єктів у місті, буде реалізована попри те, що її не вдалося втілити в життя оперативно.

З депутатським запитанням під час сесії міської ради звернувся до виконувача повноважень Луцького міського голови обранець громади Андрій Білан.

Він нагадав, що у квітні затвердили міську програму «Автентичний Луцьк», що передбачає реставрацію автентичних об’єктів – дверей, вікон та балконів. Він запитував, на якій стадії перебуває реалізація програми комунальними службами міста. З його слів, попри хороші погодні умови, робіт досі не розпочинали. Депутата цікавить, чи буде реалізована програма та чи будуть реставровані об’єкти.

Секретар міськради Григорій Пустовіт відповів, що фінансування було передбачене в програмі, але у міському бюджеті наразі не виділили коштів на її виконання. Від програми не відмовляються, хоча проблеми завадили виконати її оперативно. Програма, з його слів, буде виконана, а поспішність у поводженні з об’єктами культурної спадщини лише шкодить, адже історична спадщина вимагає уваги та поваги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 28 Серпня 2019 22:22
Ура! Після того як будівлі з автентичної кладкою цегли заклеїли пінопластом ми спрхватилися.
Білан Показати IP 28 Серпня 2019 22:27
Досить товкти воду в ступі!
Лучанин Показати IP 29 Серпня 2019 09:21
Яким чином комунальні служби пов"язані з реставраційними роботами? Ви хочете, щоб столяр з жеку рестраврував автентичні двері? Тоді зрозуміло, чому в старих будинках в історичній частині міста стоять пластикові вікна та стіни облеєні пінопластом...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus