USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку – перший футбольний турнір пам’яті легендарного Володимира Дикого. Фото

13 Серпня 2022 17:36
В обласному центрі Волині вперше відбувся турнір на честь легендарного футболіста та тренера Володимира Петровича Дикого. У турнірі взяли участь чотири команди 2008 років народження: «Волинь», «Верес», «Рух» та «Ковель-Волинь».

Найбільше Володимира Петровича любили у Луцьку, де він разом з Андрієм Федецьким і досі є найкращим бомбардиром в історії луцької «Волині» (91 гол). Саме Володимиру Дикому належить рекорд у кількості м’ячів за сезон – 22.
Під час відкриття син Володимира Дикого Андрій подякував командам, які в такий час зуміли приїхати на турнір.

«Змагання на честь батька планувалися раніше, але ситуація в країні плани змінила. Попри таку зливу, турнір відбувається сьогодні. Я дякую всім, хто захищає нашу землю, та нашим партнерам. Володимир Петрович був вихованцем львівського футболу, але найкращі часи провів на Волині. Я бажаю вам гарної та чесної гри», – привітав футболістів Андрій Дикий та пообіцяв, що турнір буде щорічним.
Директор дитячо-юнацької футбольної школи «Волині» Олександр Стадницький відзначив, що Володимир Дикий був легендарною особистістю в українському футболі.

«Все своє життя він присвятив футболу та відкрив дорогу у великий футбол багатьом нашим вихованцям. Він назавжди залишиться в історії нашого клубу. Я дякую ЗСУ, які захищають нас від лютого ворога, адже завдяки їм ми можемо проводити такі турніри», – сказав Олександр Стадницький.
Перший заступник голови Асоціації футболу Волині Василь Кохановський відзначив, що Володимир Дикий – це легенда всеукраїнського масштабу. Він пообіцяв, що за учасниками турніру будуть слідкувати і надалі та робитимуть все можливе, аби вони примножували успіхи українського футболу.
Читати ще: «Таких нападників в Україні зараз немає». Луцьк прощається з легендарним футболістом ФК «Волинь»

Після вітальних слів команди вийшли на поле. У півфіналах сильнішими виявилися юнаки з «Волині» та «Руха», які обіграли «Ковель-Волинь» та «Верес» відповідно.
У матчі за третє місце сильнішими виявилися ковельчани. В основний час вони не зуміли втримати перемогу – 5:5. А у серії пенальті «перестріляли» суперників з Рівного – 5:4.
У фіналі ж «Рух» без особливих проблем обіграв місцевих юнаків з «Волині» (5:2), ставши переможцем першого турніру пам’яті Володимира Дикого.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus