USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку дитяча лікарня і перинатальний центр працюють 24/7. Потрібна допомога

27 Лютого 2022 13:53
У Волинському обласному медичному об’єднанні захисту материнства і дитинства готуються до будь-яких сценаріїв розвитку подій та облаштовують сховища для вагітних, породіль, діток, які перебувають на лікуванні, та їхніх мам. Проте на випадок тривалого перебування пацієнтів у сховищі потрібно поповнити частину запасів.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила генеральна директорка закладу Ірина Горавська.

«Ми сьогодні працюємо, укріплюємо заклад. Ми працюємо 24/7, ми все своїми силами організували, можемо безпечно надавати допомогу і ми її надаємо. Наш весь колектив працює, укріплює перші поверхи, приймальні, операційні. Все піском засипаємо, ставимо на вікна щити. Поставили вже блоки на входи в заклад. Але для сховища нам не вистачає деяких речей. Йдеться про постільну білизну, засоби гігієни для діток. Бо ми приготували все на раз, але його доведеться міняти, якщо доведеться в сховищі перебувати довше і тоді, відповідно його буде бракувати», – сказала вона. Речі мають бути новими, подаємо повний перелік:

- постіль
- одіяла
- пелюшки
- памперси
- готові суміші для дітей
- ліхтарі
- пральний порошок
- побутова хімія
- пластикові ємкості та відра

Контактувати можна з заступником з технічних питань Андрієм Гладким (0669440383) та головною медсестрою Наталею Шаманською (0505676682).

Також в ТМО вже просверлили свердловину, тож у понеділок в закладі буде власна вода і він не залежатиме від центрального водопостачання. Ірина Горавська повідомила, що в ТМО постійно працюють фахівці і до них можна звертатися з будь-яких питань.

«Весь колектив на роботі цілодобово. Збільшилась кількість пологів, приїжджає більше жінок з інших областей. Народжується більше дівчаток, ніж хлопчиків! Війни не буде! Перемога за нами!», – каже Ірина Горавська.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus