USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку п’яні батьки прийшли в бар з немовлям, - соцмережі

26 Листопада 2017 15:09
У Луцьку нетвереза молода пара прийшла пізньої пори у бар з немовлям у візочку. Перед тим, як зайти до закладу, пара посперечалася.

Вийшовши з кафе, мати немовляти ледве стояла на ногах. Про це написала Віта Васильчук на сторінці спіьноти "Волинь" у Фейсбуці. Інцидент з молодим подружжям трапився ввечері у суботу, 25 листопада.

Зі слів Віти Васильчук, молода жінка з кількамісячним немовлям у візку та її чоловік привернули до себе увагу тим, що обоє були в нетверезому стані і через щось сперечались. Потім разом з візочком зайшли до бару.

"Через якийсь вони вийшли з кафе, дитина почала плакати, і я в першу чергу як жінка, мама підійшла до тієі матері і сказала, щоб та везла дитину додому, бо на вулиці холодно і ручки в дитини були повністю відкриті. На що вона мені відповіла: "В нас росте мужик,хай привикає", - йдеться у дописі.

Авторка зазначає: коли люди робили молодій мамі зауваження, вона покурила і, тримаючись за коляску, ледь пішла - тому, що на ногах стояти сама не могла. "Я розумію, що всі люди мають право на відпочинок, на якісь зустрічі з друзями, але не потрібно возити за собою дитину по барах в вечірній час, коли дитина вже має спати,або залишайте з бабусями чи дідусями", - зауважує Віта Васильчук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Луч Показати IP 26 Листопада 2017 15:52
Цікаво хто в кого тирить новини ви у волиньпост чи вони у вас?
порівняй сам до Луч Показати IP 26 Листопада 2017 16:02
Волинські Новини - Сьогодні 15:09 Волиньпост- Сьогодні, 15:17
Луч Показати IP 26 Листопада 2017 16:23
Віті Васильчук треба дати по писку. Немає чим зайнятися, як писати в мережах усілякі ситуації. Підійди і поможи тій горе-матері дійти до будинку ХОЧА Б, та переконатися, що з дитям все ок. Так НІ!! Буде описувати усілякий бруд в подробицях!... Вистачає мізку це все виставляти на показ "взірець Людини"???!!!
Анонім до Луч Показати IP 27 Листопада 2017 07:46
Віті слід було викликати поліції, а не критикою. Хоча зараз у нас такий період, людина буди вмирати, а інші візьмуть мобільний телефон і будуть знімати такий процес, ще і в ютуб викладуть, замість того щоб допомогти. ТАк що віта повела себе ще гірше ніж ті батьки (якщо взагалі сама не надумала таку подію, внаслідок сп'яніння чи просто заради піару в новинах).
Анонім Показати IP 26 Листопада 2017 16:38
фото ур*дів в студію!
Віталій Показати IP 26 Листопада 2017 18:07
Поліцаїв треба було викликати
Валентин Показати IP 27 Листопада 2017 09:23
Зараз такий час що всіх бачать а себе ні. Треба викликати поліцію це правильно а не описувати в соціальних мережах. Зараз все чи треба чи не треба в мережу закидають. Вже фото хто куди їхав треба все похвалитись ,інших щоб жаба душила, зараз люди через ці соціальні мережі стали наглі зверхні і так далі
Правильно Показати IP 27 Листопада 2017 16:32
ця Віта Васильчук все зробила, якого б?са вона має тратити свої нерви на спілкування з п"яною ду?епоює, допомагати їй додому доходити і т. д., ?, а викливавши поліцію,вона мала силою тримати цих батьків на місці до приїзду поліціейських, а якби вони послали її і накивали п"ятами? Вона зробила, що змогла - оприлюднила інформацію, а всі хто тут так обурюєтьмся з цього приводу і цього б не зробили, просто пройшли б відвівши очі - "моя хата з краю". Далі вже справа відповідних структур. В нас є соціальна служба, ювенальна юстиція, уповноважені по захисту прав дітей, отож хай піднімають свої дупи і розбираються з інцидентом.
Лучанка Показати IP 27 Листопада 2017 22:24
Яким же позитивним вчинком можна вплинути на ситуацію -"Оприлюднивши" промах чужої людини? Насправді ж "хата з краю" -хата Віти, ще й з брудними вікнами та пательнями!
А до Лучанка Показати IP 28 Листопада 2017 12:23
вам не здається, що дорослі люди, які вирішують, що вже готові мати дітей, повинні бути відповідальними, як мінімум, за здоров"я , безпеку і комфорт цих дітей і на такі "промахи" права не мають?! А "оприлюднення" таких фактів, чим побільше, можливо зрушить з мертвої точки наш "застій" і будуть вноситись зміни в законодавство, згідно яких відповідні служби не тільки "ай-яй-яй" зроблять таким батькам, як в нас в кращому випадку, а вздрючать по максимуму, як це робиться в цивілізованих країнах. А поки, так, супільний резонанс, єдина "нагорода" таким "героям".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus