USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку п'яний водій Mitsubishi їздив тротуарами та намагався втекти від поліції

13 Жовтня 2020 15:43
Вчора близько 20-ї години патрульні отримали повідомлення від небайдужих громадян про те, що на вулиці Січовій водій автомобіля Mitsubishi Outlander в стані алкогольного сп’яніння рухається тротуаром та пошкодив свій автомобіль.

Прибувши на місце події, інспектори виявили автомобіль, водій якого здійснив наїзд на перешкоду, інформують на сторінці патрульних. Очевидці події повідомили патрульним, що винуватець дорожньо-транспортної пригоди намагався покинути місце події, однак вони його затримали до приїзду поліцейських.

У 47-річного керманича виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння на місці події показав результат у 1,9 проміле.

Водночас на вулиці Рівненській водій автомобіля Renault Laguna в стані алкогольного сп’яніння здійснив зіткнення з автомобілем Nissan Armada. Про це патрульним теж повідомили очевидці.

Інспектори, які прибули на місце події, виявили у 40-річного кермувальника Renault Laguna явні ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння у встановленому законом порядку чоловік відмовився.

На керманичів патрульні склали відповідні адміністративні матеріали та відсторонили їх від керування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
К.лучанин Показати IP 13 Жовтня 2020 16:33
Що тут скажеш. Справа Бузулука живе та перемагає , завдяки нашому суду та "вірним" Закону та Україні суддям - це має і буде мати ось такі наслідки.
Факти Показати IP 13 Жовтня 2020 18:19
Китай - з 1 травня 2011 року водіння в нетверезому стані розцінюється як кримінальний злочин, навіть якщо аварії не сталося. Бразилія -в країні діє сухий закон для водіїв. На практиці, при вмісті алкоголю в крові понад 0,01% порушник отримає штраф, а його ліцензія анулюється на один рік. Вміст алкоголю більше 0,06% є кримінальним злочином. Саудівська Аравія - алкоголь заборонений в принципі. За алкоголь - порка і в'язниця.
українець до Факти Показати IP 13 Жовтня 2020 19:05
А в нас_адміністративне покарання.Або штраф.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus