USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під Луцьком водій на Kia врізався у Mercedes та перекинувся. Фото

24 Серпня 2020 18:20
На автодорозі Н-22 у селі Струмівка трапилася ДТП без травмованих. Водій автомобіля Kia Sportage рухався з міста Луцька у напрямку міста Рівне.

Він не впорався з керуванням, не врахував дорожню обстановку та не вибрав безпечну швидкість руху, внаслідок чого здійснив виїзд на зустрічну смугу та врізався в припаркований на узбіччі автомобіль Mercedes Benz, водій якого зупинився, аби відповісти на телефонний дзвінок. Після цього автомобіль Kia Sportage злетів у кювет та перекинувся.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили в патрульній поліції Волині.

Травмованих у ДТП не було, медичної допомоги водії та пасажири обох автомобілів не потребували. Обох водіїв перевірили на стан алкогольного сп'яніння, вони були тверезі.

На винуватця склали відповідні адміністративні матеріали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Zz Показати IP 24 Серпня 2020 19:31
Спортейдж треба тримати в рукавицях. Доля секунди. І все, особливо на малих швидкостях 90-100

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus