USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку підприємець хоче розмістити тимчасові споруди у центральному парку

23 Липня 2018 10:20
Підприємець Орися Шеремета хоче розмістити групу стаціонарних тимчасових споруд з літнім торговельним майданчиком у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Про це йшлося 23 липня під час постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Як розповіла заступник начальника управління розвитку підприємництва Тетяна Черемис, був винесений проект рішення Луцької міської ради на виконання розпорядження Луцького міського голови про зупинення дії рішення виконавчого комітету щодо розміщення підприємцем Шереметою групи тимчасових споруд та торговельного майданчика на території центрального парку. Мотивація – процедура порушення голосування.

Так, відповідно до проекту рішення планується погодити підприємцю Орисі Шереметі розміщення групи стаціонарних тимчасових споруд з літнім торговельним майданчиком для провадження підприємницької діяльності із забороною продажу алкогольних напоїв на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки (біля центральної алеї) на термін 3 роки з періодом постійного розміщення та сезонного функціонуванням з 15 квітня по 15 жовтня, за умови укладення договорів на прибирання території та вивіз побутових відходів.

Відтак, члени комісії рекомендували внести проект рішення на сесію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Мудре Житіє Показати IP 23 Липня 2018 10:49
Центральна алея на фото просто проситься під торгову галерею А всі зручності з квасом і водичкою тра розташувати в бічних алеях. Там дуже зручно зливати нечистоти просто в канали, розводити там рибу, тут же її готувати і продавати.
? до Мудре Житіє Показати IP 23 Липня 2018 12:31
І труїтися
Мудре Житіє до ? Показати IP 23 Липня 2018 13:02
Хто виживе - пізнає позатойбічний кайф.
Анон Показати IP 23 Липня 2018 13:11
Та чи ви здуріти? Понаставляють зараз мафів цих убоги і перетворять єдиний нормальний парк у місті на чорт зна що
небайдужий Показати IP 23 Липня 2018 13:43
бідна орися і так розривається в біганині між модним своїм рестораном біля бригантини і мангалом та хаткою через дорогу ...ще мало...
Едік Показати IP 23 Липня 2018 14:21
А ще можна на центральній алеї розмістити палатки зі старого базару з гуманітаркою та рибою!
Ірина Показати IP 23 Липня 2018 19:51
Задовбали ці торгаші! Знов з парку зроблять срач! Можна подумати хтось з голоду вмре, якщо тих палаток не буде!
Ох Показати IP 26 Липня 2018 02:32
Схаменіться вже з тією торгівлею! Людочки, це ж парк, а не базар!!! Але гроші вирішують все((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus