USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку після двох років ремонту відкрили «Колос». Фото

9 Вересня 2020 13:44
В обласному центрі Волині після двох років ремонту, який розпочався у 2018 році, відкрили ДЮСШ «Колос». Протягом цього періоду команда ентузіастів вкладала кошти, власну працю та серце, аби відремонтувати заклад та створити умови, щоб діти займалися спортом.

Відкриття оновленого «Колоса» відбулося 9 вересня.

Так, за два роки тут встигли відремонтувати зал для важкої атлетики та зал для ігрових видів спорту. Проте і зараз роботи у ДЮСШ вистачає, тому невдовзі планують зробити ремонт у залі боротьби, а в наступному році оновити фасад закладу.
На відкриття «Колосу» завітали народний депутат Вячеслав Рубльов, голова Волинської облради Ірина Вахович та радник міського голови Ігор Поліщук. Усі вони вітали колектив, дітей, працівників закладу та натхненника оновлення «Колосу» Андрія Авраменка.
Вячеслав Рубльов пригадав, що коли у цей зал заходили кілька років тому, він нагадував епоху розрухи дев’яностих. Проте сьогодні зроблений шалений крок, завдяки команді, яка є у Верховній Раді, обласній раді та у міській раді, а найголовніше – команді ентузіастів, які це робили власними руками.

«Вони тут фактично жили та працювали, щоб наші діти могли займатися та пішли з вулиць у великий спорт. Бажаю вам віри в себе та віри в Україну», – сказав Вячеслав Рубльов та подякував сім’ї Авраменків.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З НАС СМІЯЛИСЯ, А МИ РЕМОНТУВАЛИ НОЧАМИ: ОНОВЛЕНИЙ «КОЛОС» У ЛУЦЬКУ З СЕРЕДИНИ. РЕПОРТАЖ

Ірина Вахович привітала ентузіастів з результатами титанічної роботи, відзначивши, що облрада також долучилася до ремонту, виділивши 400 тисяч гривень. Вона подякувала Андрію Авраменку, який є головним ініціатором ремонту закладу.
Натомість Ігор Поліщук подякував легендарному волинському тренеру Миколі Авраменку за те, що він зробив для спорту в місті, області та Україні. Також він подякував Андрію Авраменку за виконану роботу.

«Сьогодні дуже мало людей, які не нарікають на життя та не розповідають, як усе погано. Я хочу подякувати усім хлопцям, які допомагали Андрію. Я слідкував, як ремонти робили ночами, переживав, щоб в Андрія все було добре, аби дружина не переселила його у спортзал. Звичайно, я жартую. Ми раді, що змогли долучитися, але попереду ще багато роботи – це і фасад, і вікна, і територія поблизу закладу. Усе це ми будемо робити, адже чим більше таких об’єктів, тим більше дітей будуть займатися спортом», – зазначив Ігор Поліщук, подякувавши усім, хто долучився до ремонту об’єкту.
Відзначимо, що впродовж дійства колектив узакладу, а також всім, хто допомагав у ремонті, вручали відзнаки та подяки.

Невдовзі ж відремонтований спортзал використали за призначенням – на гостей свята чекали показові виступи клубу «Герць», боксерів, бійців ММА та капоейри, а також важкоатлетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ківерчанин Показати IP 10 Вересня 2020 07:53
Все гарно ,але знову скрізь дерев'яна та пластикова вагонка.Де пожежники,навіщо тоді заставляли по школах та садочках вагонку зривати?Одесу вже забули?Але тут головне піар а не безпека дітей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus