USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку побільшає автобусів на маршруті №1

1 Листопада 2017 10:18
Більше маршрутних автобусів відтепер їздитиме на вулицю Дубнівська в Луцьку. Ці зміни вносять через те, що один із автобусів не завжди виходить на рейс.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 1 листопада.

Начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міськради Анатолій Миронюк інформував, що необхідно аби більше автобусів пускав перевізник за маршрутом №1 «Завод «Мотор» – Надрічна (цегельний завод)».

«Через вулицю Дубнівська йде два маршрути № 1 і позаміський № 251. Однак другий перевізник не завжди виходить на рейс. У таких випадках перший перевізник не справляється, а лучани скаржаться на брак автобусів. Тому ми рекомендуємо до маршруту № 1 додати ще один автобус. І ми попередили перевізника, що у випадку не виходу автобусів на рейс – розриватимемо з ними договори», - розповів Анатолій Миронюк. Та додав, що перевізник, який обслуговує рейс №1, готовий пускати на додатковий автобус.

Цю пропозицію більшість членів виконкому підтримала.

Зауважимо, що на згаданий маршрут нарікали майже 900 лучан, які просили міську раду вирішити питання транспортного сполучення мікрорайону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus