USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Мешканці Дубнівської нарікають на маршрутки

26 Січня 2017 15:36
Майже 900 лучан просять міську раду вирішити питання транспортного сполучення мікрорайону Дубнівський з центром міста.

Про це йшлося під час засідання 18 чергової сесії Луцької міської ради 25 січня.

Депутат Олександр Кравченко у своєму запиті нагадав, що він неоднозарово звертався до міського голови з проханням вирішити проблему, з якою щоранку їздять лучани з його округу. Під зверненням підписалися 889 лучан.

Зокрема, жителі міста скаржаться, що у години «пік», а особливо коли дорослі їдуть на роботу, а діти та студенти на навчання, чи повертаються додому - це перетворюється на велику проблему. Маршрутне таксі №1, яке їде від вулиці Балакірєва за чотири зупинки набирає стільки людей, що на зупинці «кінцева тролейбуса №5» навіть не зупиняється. Маршрутне таксі №251, яке їде від села Підгайці на «зупинці кінцева тролейбуса №5» зупиняється, але не може вмістити навіть двох людей.

Досить часто городяни помічали, що графіки маршрутів №1 та тролейбусу №5 збігаються, вони їдуть одночасно, а потім треба довгий час чекати на транспорт. Маршрутне таксі № 30 взагалі скасували. Ще більша проблема постає у вихідні дні та вечірні години, коли кількість міського транспорту зменшується. Після 21.00 години на вул. Дубнівську неможливо заїхати та виїхати з неї.

Тож лучани просять вирішити питання транспортного сполучення з центральними частинами міста через вулицю Дубнівська з кінцевою зупинкою на Дубнівському кільці. Зокрема, просять розробити та провести конкурс на новий маршрут з кінцевою зупинкою на Дубнівському кільці, продовжити графік руху маршрутів № 1, № 251 до 23.00 год. та зменшити інтервал руху між маршрутками до 10 хв.

Депутати підтримали запит колеги.

Нагадаємо, в Луцьку готуються до підвищення плати за проїзд у маршрутках міста до 4 гривень за дорослого та 2 гривень за проїзд дитини шкільного віку. Натомість лучани масово скаржаться на якість перевезень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ололо Показати IP 26 Січня 2017 15:49
"Досить часто городяни помічали, що графіки маршрутів №1 та тролейбусу №5 збігаються, вони їдуть одночасно, а потім треба довгий час чекати на транспорт. " - насправді це робиться спеціально. Графік руху тролейбуса №5 відомий, водії маршруток їдуть перед тролейбусом, щоб забрати платних пасажирів...
вул. Дубнівська Показати IP 26 Січня 2017 16:46
Шановні слуги народу! Від кільця по вул . Дубнівській через центр на ЛПЗ - маршрут життєво необхідний і рентабельний. Негайно відкривайте маршрут. Не чекайте перекриття вул. Дубнівської.
валя Показати IP 26 Січня 2017 20:20
коли на маршруті №1 змінився перевізник маршрутки стали ііздити дуже предуже погано, Людей напхається стільки що немає навіть де голці впасти, Людей возять як стадо,
Степан Показати IP 27 Січня 2017 17:58
А чому "вісімнадцятку" до кільця не продовжують (всього 500 метрів)? - власник маршруту підгайці - забороль не дозволяє чи ще якусь хр*нь придумаєте? А НОВИЙ МАРШРУТ З ДУБНІВСЬКОЇ НА ЛПЗ- КРОМБЕРГ - НОВИЙ РИНОК ДІЙСНО НА ЧАСІ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus