USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поблизу річки Омеляник може вирости новий житловий масив

21 Серпня 2018 09:22
Маючи у власності земельну ділянку, лучанин хоче звести на ній житловий масив. За дозволом на розробку проекту детального плану території він звернувся у Луцьку міську раду.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Начальник управління містобудування та архітектури міськради Веніамін Туз повідомив, що лучанин має намір будуватися на вулиці Степана Кривенького.

«Дозвіл на розробку проекту детального плану території містянин просить у межах вулиць Берестова, Попова та водоохоронної зони річки Омеляник. Там у нього є своя земельна ділянка, вона вільна. От і на ній він хоче проектувати житло. Це саме там, де з’їзд з вулиці Ковельської вниз. У перспективі там необхідно буде ще змінювати цільове призначення території», - розповів посадовець.

Присутні підтримали звернення та рекомендували дупутатам ухвалити його під час сесії міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петручіо Показати IP 21 Серпня 2018 10:34
А лучанин має імя...чи знову все до самого кінця в таємниці тримати від жителів міста ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus