USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку попрощалися із загиблим Героєм Олександром Шевляковим

18 Серпня 2022 15:21
Сьогодні, 18 cерпня, у кафедральному соборі Святої Трійці міська громада провела в останню путь майора Олександра Шевлякова 1963 року народження.

Про це інформують у Луцькій міськраді.

Військовослужбовець був призваний на службу по мобілізації на посаду заступника начальника штабу батальйону. Загинув 9 серпня 2022 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Піски Донецької області.

«Він був справжнім чоловіком, готовим завжди йти вперед та віддати життя за Батьківщину, – сказав у скорботній промові митрополит Луцький і Волинський Михаїл. – Як боляче, коли такі люди відходять з цієї землі! Низький уклін родині славного героя, яка його підтримувала і надихала. Це був справжній офіцер. Стоячи перед його труною, так і хочеться сказати: «Маю честь!». Тож молимося за нього і просимо Бога: «Господи, прийми душу Олександра у Царстві Небеснім, і дай нам силу пройти ці випробування, щоб бути достойним його пам’яті».

По завершенню панахиди домовину з тілом воїна під звуки дзвонів і солдатської сурми прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» траурна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатолій Показати IP 19 Серпня 2022 10:58
Вічна пам'ять ГЕРОЮ... Ширі співчуття родині...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus