USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Одну з вулиць в Луцьку повторно пропонують назвати на честь Левка Лук’яненка

7 Жовтня 2019 21:04
Увічнити пам'ять борця за незалежність України просять, перейменувавши на його честь одну з вулиць міста.

Про це йшлося під час засідання комісії з питань впорядкування назв вулиць міста 7 жовтня.

Члени комісії розглянули питання про увічнення пам’яті борця за незалежність України, Героя України Левка Лук’яненка. Йдеться про перейменування на його честь однієї з вулиць міста.

Голова комісії Микола Федік повідомив, що звернення з цього приводу вже розглядали під час засідання у жовтні минулого року. Тоді рекомендували робочій групі з перейменування та найменування вулиць та майданів міста напрацювати пропозиції щодо перейменування на його честь однієї з вулиць Луцька.

Член комісії Леся Бондарук зауважила, що Левко Лук’яненко не має прямого стосунку до Луцька, до того ж, знову йдеться про іменну вулицю.

Вирішили рекомендувати внести цю назву до бази назв, які використовуватимуться для перейменування вулиць у місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Віктор Показати IP 7 Жовтня 2019 23:47
Леся бондарчук, що за позиція не мешканець Луцька. Вам назвати імена відомих людей в честь яких назавані в луцьку вулиці? Це людина яка боролась за Україну, завдяки їй та Чорноволу здобула її незалежність і за цю країну сиділа в таборах. Р. S. ЧОРНОВОЛА, ШЕВЧЕНКА, ЛЕСІ Українки, АЙвазовського, арцеулова, Грушевського, Мойсея, винниченка, Виговського і ще більше 40. Він чим гірший?
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2019 09:05
Дуже старий:міг би бути воякою УПА або Героем Радянського Союзу,та у войні участі не брав ,десь відсидівся...то за що такі почесті
ага Показати IP 8 Жовтня 2019 09:12
А він сам хотів би цього??? При житті потрібно цінувати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus