USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку працюють усі котельні. Температурний графік

3 Листопада 2017 11:45
Усі котельні Луцьктепла працюють в штатному режимі, інформують на сайті ДКП.

Теплоносій подається до всіх будинків та споруд, які є клієнтами підприємства. Нагадаємо, що ми обслуговуємо лише мережі, які йдуть до будинків, внутрішньобудинкові мережі – на балансі ЖЕКів, ОСББ та власників споруд.

Згідно із нормативними актами ми забезпечуємо не температуру радіаторів опалення, а температуру повітря в приміщенні. У наріжних кімнатах вона має бути 20 градусів, у всіх інших - 18 градусів.

Також подаємо температурний графік котельні на Карбишева, 2. Він стосується й усіх інших котелень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
читач Показати IP 3 Листопада 2017 13:59
Параметр подачі теплоносія в систему опалення з температурою +70 градусів при температурі зовнішнього повітря +10 градусів це аж надто забагато. Хто ж це такий "мудрий" в Луцьктепло придумав цей графік? Раджу заглянути в спеціалізовані довідники з формулами для розрахунку температурних графіків, привести цей допридуманий графік до нормативу і не варити людей в квартирах в перехідні періоди весною та восени, коли на вулиці встановлюються плюсові температури.
Василь Показати IP 2 Квітня 2018 13:50
Даний тем. графік є технічним і економічним злочином проти лучан.Так як по ньому розраховуються тарифи на гарячу воду і опалення.Фактично температура подачі теплоносія складае прибл.80/55 зі зламом на 58+-2град.Таким чином,обман на вартості теплоносія складає прибл. 18% і на гарячій воді прибл. 15%. Також,проектна температура теплоносія повинна бути 150град,в стояках-100град.(при -20град. зовні).При подачі 80град. необхідно вносити зміни в проекти(міняються потужність батарей і частково трубі стояків).
Василь Показати IP 2 Квітня 2018 14:00
Якщо зовнішня температура підвищується-то температура теплоносія повинна спадати до 38град при +8град.(обратка-до 30-32град).Так як Луцьктепло гріе гарячу воду -то він не може зменшити температуру теплоносія менше 56град (тем.гар. води-50град).В даному випадку необхідно зменшувати подачу теплоносія на будинок за допомогою будинкової засувки на обратці.Але при цьому будинок повинен бути збалансованим!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus