USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку працює штаб психологічної допомоги населенню. Контакти

1 Березня 2022 13:30
У Луцьку на базі управління соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді і Школи сімейного життя працює психологічний штаб.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук 1 березня.

Провідні психологи громади об’єдналися задля того, щоби допомагати тим людям, яким у нинішніх умовах дуже важко і які потребують консультацій, порад психолога і просто доброго слова.

Аби отримати кваліфіковану психологічну допомогу, можна приходити безпосередньо в приміщення Палацу урочистих подій за адресою: просп. Соборності, 18 (РАЦС, 1-й поверх), приміщення «Центру медіації та корекції сімейних взаємовідносин».

Читати ще: В Луцькій громаді вже є 25 тисяч коктейлів Молотова, більше не треба: звернення міського голови

«Продовжує роботу центр допомоги територіальній обороні. Сюди приходить колосальна кількість людей, аби допомогти нашим захисникам. Я хотів би подякувати кожному за вашу підтримку, зокрема працівникам та волонтерам. Це насправді колосальна кількість допомоги, яка демонструє, що сьогодні Луцьк і Волинь надзвичайно об’єднані ідеями і прагненням перемогти, вистояти та дати ворогу відсіч», – зазначив Ігор Поліщук.

Читати ще: У луцькій Школі сімейного життя надаватимуть психологічну допомогу усім, хто потребує

Цілодобово працює телефонна лінія «Психологічна підтримка. Луцьк» за номером 0 800 400 332.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus