USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку діє штаб психологічної допомоги, консультації безплатні

3 Вересня 2022 07:00
У сьогоднішніх реаліях більшість з нас розуміють важливість психологічної підтримки у скрутній ситуації. Вчасне звернення по допомогу прискорює пошук способів для розв’язання проблеми.

Фахівці радять звертатися по психологічну підтримку одразу ж, щойно ви відчуваєте в цьому потребу, наголошують у Луцькій міськраді. Це сприятиме швидшій стабілізації стану та поступовому руху до виходу з кризової ситуації.

Для надання допомоги всім, хто потребує емоційної підтримки, консультації та допомоги у зв’язку зі швидкими змінами, що наразі відбуваються у економіці, соціумі та житті кожної людини при управлінні соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради створено Психологічний штаб.

Читати ще: У Луцьку працює штаб психологічної допомоги населенню. Контакти

Консультації психологів проводяться безплатно в режимах онлайн та офлайн. Записатися на консультацію можна, зателефонувавши на інформаційну лінію 0 800 400 332.

Також у межах гуманітарного реагування на воєнне вторгнення в Луцькій громаді при управлінні соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді працює дві мобільні бригади, які надають соціально-психологічну допомогу постраждалим, що пережили насильство, та внутрішньо переміщеним особам, які були вимушені залишити зони бойових дій за місцем проживання чи перебування.

Контакти мобільних бригад: 096 295 05 15, 050 145 28 91.

Також у луцькій мерії повідомили, що громадська організація «Інститут психології здоров’я» відновлює роботу онлайн і офлайн груп підтримки людей, які переживають втрату. Участь у групах безкоштовна. Форма реєстрації для участі в групах доступна за посиланням.

ГО «Інститут психології здоров’я» офіційно співпрацює з низькою державних та громадських організацій. В 2021 році розпочато роботу груп підтримки для дорослих, дітей та підлітків, які втратили близьких, за 8-ми кроковою програмою. Групи розраховані на допомогу людям, які виявляють ознаки ускладненого горя від 4-6 місяців після втрати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus