USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

У Луцьку представники «Луцькводоканалу» та «Луцьктепла» зустрілились із головами ОСББ

14 Березня 2024 21:03
У Палаці культури Луцька відбулася робоча зустріч спеціалістів комунальних підприємств «Луцькводоканал» та «Луцьктепло» із головами ОСББ міста, на якій розглянули найактуальніші питання, що турбують мешканців багатоквартирних будинків.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко пояснив, що мета зібрання – обговорити існуючі проблеми та знайти шляхи їх вирішення для поліпшення співпраці органів самоуправління та комунальних підприємств. «Ми завжди на постійному контакті з керівниками ОСББ і оперативно реагуємо на усі проблемні питання», - наголосив він.
Першим розглянули питання щодо порядку нарахувань за послугу з централізованого водопостачання холодної води при наявності вузла комерційного обліку. Нарікання споживачів з цього приводу надходять досить часто – люди скаржаться на чималі суми у платіжках.
Читати ще: У Рокинях Луцької громади встановили нову систему очищення води

Начальник комерційного управління КП «Луцькводоканал» Лілія Логін розповіла, яким чином відбувається розподіл води у будинках, де є комерційні прилади обліку, пояснила звідки береться небаланс та чому важливо подавати точні показники лічильника. Вона також закликала активніше використовувати особистий кабінет побутового споживача, в якому детально відображається розподіл комунальної послуги.
Після цього учасники зустрічі розглянули питання щодо обслуговування та поточного ремонту транзитних мереж системи централізованого теплопостачання та внутрішньобудинкових мереж багатоквартирних будинків.

Директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський пояснив, які трубопроводи вважаються транзитними з точки зору чинного законодавства. Повідомив, що у Луцьку нараховується сім будинків, де є транзитні мережі і їх обслуговуванням займається ДКП «Луцьктепло». «У всіх інших будинках трубопроводи не транзитні. Якщо з приводу цього виникають сумніви, то спеціалісти ДКП «Луцьктепло» готові провести обстеження спільно з представниками департаменту ЖКГ. Якщо це дійсно транзитна мережа, де немає жодного відводу з підключенням до елеваторного вузла, стояка, то по цій мережі ми будемо говорити окремо», – зазначив директор ДКП «Луцьктепло».
Читати ще: Коли у Луцьку через ремонти мереж відключатимуть гарячу воду. Графік

Впродовж двох годин спілкування Лілія Логін та Іван Скорупський надали вичерпні відповіді на всі питання голів ОСББ. Вони також запевнили, що готові допомагати у будь-яких ситуаціях, що викликають непорозуміння, та надали контакти для вирішення озвучених проблемних питань.
Читати ще: У Луцьку на трьох дахових котельнях встановили нові диспетчерські системи

Директор департаменту ЖКГ Микола Осіюк, в свою чергу, дав відповідь на питання голів ОСББ щодо питань благоустрію прибудинкових територій.
Також під час зустрічі презентовано роботу навчального центру 100 ОБР, де усі охочі можуть пройти військовий вишкіл для цивільного населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus