USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку презентували нові марки, присвячені українським комунальникам

15 Лютого 2023 17:27
Сьогодні, 15 лютого, введено в обіг нову марку «Укрпошти», яка має назву «Воїни світла. Воїни добра». Марка має глибоку сутність і символізм, адже присвячена працівникам підприємств критичної інфраструктури України, які в умовах війни, часто ризикуючи собою, не шкодуючи зусиль, відновлюють об’єкти критично важливої інфраструктури України після руйнівних атак рф.

Про це інформують у КП «Луцькводоканал».

У Луцьку також відбулось урочисте спецпогашення нової марки, на яке запросили представників комунальних підприємств Волині, зокрема працівників КП «Луцькводоканал» – першого заступника директора Святослава Дмитроцу і начальника відділу технічного аудиту Миколу Петрука. Участь у презентації взяли й заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, працівники підприємств «Волиньгаз» і «Волиньобленерго».

Читати ще: Укрпошта вводить в обіг марку, присвячену першому виконанню «Щедрика» в США

Як повідомляє «Укрпошта», випуск марки «Воїни світла. Воїни добра» – це подяка та щиросердна присвята працівникам закладів критичної інфраструктури. Кожну марку названо на честь професій – «Дорожники», «Зв’язківці», «Енергетики», «Водопостачальники» та «Газовики».
«Завдяки нашим надзвичайникам, які 24/7 працюють над відновленням пошкоджених об’єктів, українці отримують незамінні світло, воду, опалення. І жодна нова атака агресора не зупиняла аварійників, які негайно ж бралися за відновлення зруйнованих об’єктів. Недооцінити їхній внесок неможливо!» – йдеться в повідомленні.

Читати ще: «Укрпошта» випустила марку «Переможного Нового року!»

Українцям варто пам’ятати про роль працівників критичної інфраструктури у збереженні країни. Саме тому нова марка має велику цінність і наголошує на визначальній ролі багатьох життєво важливих професій у визвольній боротьбі українців.
«Марка об’єднала в собі п’ять надавачів послуг, які є життєво необхідними людям, – зауважив під час презентації Святослав Дмитроца. – Ми вдячні «Укрпошті» за цю ініціативу і за можливість підкреслити історично важливу роль працівників критичної інфраструктури в боротьбі, яку веде Україна. Для кожного нашого працівника така марка є цінною і підкреслює значимість його роботи».

Читати ще: Найдорожчим лотом на аукціонах Prozorro.Продажі стала марка «Русскій воєнний корабль…»

Тираж поштового блоку – 300 000 примірників. Автор випуску – Олександр Нікітюк.

Придбати набори нових марок відсьогодні можна у відділеннях «Укрпошти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus