USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку пропонують вирішення проблеми черг за закордонними паспортами

24 Квітня 2018 13:26
Для того, щоб зняти проблему довгих черг за закордонними паспортами, пропонують придбати три нові робочі станції для ЦНАПу. Завдяки цьому планують заробити до 8 мільйонів на рік.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 24 квітня.

У рамках змін до міського бюджету на 2018 рік голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук пропонував спрямувати 660 тисяч гривень на придбання трьох додаткових станцій для видачі закордонних паспортів. Це допоможе зняти напругу та вирішити проблему черг за паспортами, які утворюються ще рано вранці. Придбання станцій дозволить заробити до 8 мільйонів гривень на рік за рахунок адмінпослуг. Збільшення штату працівників ЦНАПу для цього не буде потрібно, здійснять внутрішній перерозподіл.

Члени комісії рекомендували спрямувати вказану суму, знявши кошти з ремонту музичної школи № 1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ну ну Показати IP 24 Квітня 2018 13:37
А складно змінити розпорядок роботи ? Можливо що продовження роботи після 15-16 год може вирішити питання черг без капіталовкладень. 2 години чекав отримання готового паспорту, то мабуть щось не так у системі роботи, а не у обладнанні.
А Показати IP 24 Квітня 2018 14:23
може треба як раніше було, коли цим займались паспортні столи і був обласний і міській, бо якого х...ра в міський ЦНАП, який утримується з міського, а не обласного бюджетів пруться з всієї області, що в районах нема можливості це зробити?!
Ірина Показати IP 25 Квітня 2018 10:06
Для чого понабирали послуг, а надати їх не можуть. По півтори години діти чекають, щоб забрати ID картку...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus