USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку просять демонтувати зупинку-сміттєзвалище

15 Листопада 2017 11:19
Тимчасову споруду на проспекті Відродження, яка перебуває в занедбаному стані, завалену сміттям та шприцами, просять демонтувати місцеві мешканці.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 15 листопада.

Як повідомила директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, додатково на розгляд виконкому просять внести питання про демонтаж тимчасової споруди на проспекті Відродження, 39а. З її слів, вікна споруди розбиті, всередині багато сміття та шприців, хлопчаки залазять всередину та перебувають у цій занедбаній зупинці автотранспорту, тож місцеві мешканці просять розглянути питання про демонтаж об’єкта.

Член виконкому Михайло Щур запитував, чому ділянку, на якій стоїть тимчасова споруда, прийняли в комунальну власність, хоча споруда аварійна. Тепер, мовляв, кошти міського бюджету витрачатимуться на демонтаж. З його слів, протягом трьох років у міському бюджеті передбачать мільйон гривень на облаштування, монтаж та догляд за зупинками громадського транспорту, але варто працювати з приватним бізнесом, аби він утримував зупинки та здійснював прибирання поблизу.

Юлія Сиротинська пояснила, що департамент подавав запит у відповідні управління міськради і отримав повідомлення, що земельна ділянка перебуває у комунальній власності.

У підсумку, питання вирішили все ж наразі не розглядати на засіданні виконкому, а додатково вивчити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus