USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Де у Луцьку демонтують гаражі та кіоски. Перелік

15 Листопада 2017 20:01
Рішення про демонтаж металевих гаражів та кіоску, власника якого не вдалося знайти, ухвалили у виконкомі.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 15 листопада.

Члени виконкому ухвалили низку рішень щодо демонтажу тимчасових споруд.

Як повідомила директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, демонтувати пропонують тимчасові споруди на вулиці Гайдамацькій, 7, які «складно назвати гаражами». Також демонтувати просили тимчасову споруду на вулиці Задворецькій, 9 (металеву «черепашку»). На вулиці Конякіна, 14 пропонували демонтувати кіоск, у якому продають лотерейні білети та газети. Власника об’єкта не встановили,а у продавець не надав жодних документів про правовідносини з власником. Як зауважив член виконкому Валерій Корпач, кіоск на цьому місці стоїть з 1989 року, тож він поцікавився, чому раніше не порушували питання про демонтаж об’єкта. Зі слів Юлії Сиротинської, такі об’єкти виявляють поступово, досліджуючи територію та перевіряючи наявність паспортів прив’язки та договорів оренди землі у тимчасових споруд.

На вулиці Гайдамацькій, 6 муніципали планують демонтувати металевий гараж. Ще один гараж демонтують на вулиці Петра Маха, 1. На вулиці Рівненській, 52 демонтувати вирішили два металеві гаражі.

Юлія Сиротинська наголосила, що досі муніципали не зносили жодної зупинки чи торговельного павільйону на зупинці громадського транспорту. Щодо трьох таких об’єктів виконком раніше ухвалював рішення, але досі тимчасові споруди не демонтовані, тому що є меморандум, який передбачає, що такі об’єкти не зніматимуть. Єдина зупинка, яку демонтовували представники департаменту – на вулиці Рівненській, де в тимчасову споруду в’їхала автівка, тож зупинка перебувала в аварійному стані. Зрізали частину накриття і тепер на цьому місці департамент ЖКГ встановить сучасну скляну зупинку.

Нагадаємо, на розгляд виконкому головна муніципалка міста пропонувала винести питання про демонтаж занедбаної тимчасової споруди на зупинці громадського транспорту на проспекті Відродження, мотивуючи це тим, що з проханням демонтувати об’єкт просять громадяни. Втім, питання члени виконкому вирішили наразі не розглядати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 16 Листопада 2017 09:05
Заберіть гаражи з вулиці Огієнко 20 і бетонний блок з проїзджої частини біля ціх самих гаражів!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus