USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку просять оптимізувати маршрут до дачного масиву

2 Грудня 2016 12:29
Збільшити кількість автобусів та частково змінити маршрут руху автобусів до дачного масиву «Калина» просить депутат міськради.

Про це йшлося під час 15-ї сесії Луцької міськради 30 листопада.

У запиті до міського голови член фракції «УКРОП» Сергій Савчук повідомив, що у місті маршрутний автобус №4 здійснює перевезення пасажирів за напрямком залізничний вокзал – Вересневе, до селища Полонка, один автобус курсує маршрутом до дачного масиву «Калина». Окрім того, курсує приміський автобус №201 40 квартал –Промінь.

Зі слів депутата, цієї кількості транспорту недостатньо для того, щоб дорослі доїхали на роботу, а діти – в садочки та школи, тому з метою забезпечення потреб громадян у якісних пасажирських перевезеннях, збільшити кількість автобусів, що курсують в продовження маршруту №4 залізничний вокзал – дачний масив «Калина» у зимовий період. Окрім цього, для оптимізації руху за цим маршрутом, депутат просив частково його змінити, а саме, з заїздом на вулицю Потебні, Львівську та Станіславського та далі за маршрутом. Вирішити питання депутат просив за кошти міського бюджету.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталка Небайдужа Показати IP 2 Грудня 2016 14:42
З ДПЗ багато школярів їздить до спортшколи на Вересневому, тому прошу і від імені всіх батьків цих школярів збільшити кількість рейсів, щоб діти після басейну не мерзли, чекаючи по півгодини, а то і більше, маршрутку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus